niye bana bu kadar cok saldiri var,,,,SANIYORSUN....
yillardir bunlarla ugrasiyorum....
TOPIGIMDE okuyucu cok....bunlari kimse okumuyor....
GELIP BANA BULASIP....okuyucularimi topiklerine cekip...MAL PAZARLIYOR KERIZZLER...
ben bana guvenip....bu topige gelen okuyucularimi....BUNLARA VELINIMET YAPARMIYIM....
yapmam.....ne yapiyorlar.....bana dusmanlik yapiyorlar....
OLUMSUZ YAZILARIN YUZDE 90 BUNLAR....YUZDE 10 UNADA OBURLERI....O OBURLERI DAHA TEHLIKELILER....
kendine sunu sor....bu ADAMIN neden dusmani cok.
birgunde....OBURLERINI anlatirim....onlar benden feci korkarlar....YAKINDA gelirler....ha ha ha....
TETIKTEYIM ULEN....geldiginiz an....ummugunuzu sikarim....qqqaaa gore.
BU TOPIGI ACARAK ....MALA SOKTUKLARI USAGLARA....PANIKTE MAL SATTIRMADIM....BU ONLARI DELI EDIYOR....EKMEK PARALARINA ENGEL OLUYORUM....onlarda hakli....bana saldirmaya....
dipte....yuzde 60 zararda ki halkimdan mali geri almak istiyorlar....kuzu engel oluyor....
biri bana saldir di mi....SEBEBI BUNLAR....TAHTACILARIN ADAMLARI...HERBIRINDE 10 NICK VAR.
Son düzenleme : kuzu; 30-03-2025 saat: 04:21.
Bankalar (xbank) 10 işgününde 16828 den şu an 12626 ya düşmüş. Bist 100 endeks ise 10840 dn 9560 'a düşmüş. isctr, akbnk ve ykbnk bu haftayı da eksi kapattılar. bu bankalar 2 günlük tepkide % 20 yükselmedi %6-8 arası oldu. sonra 3 günde paket... garan ise % 15 gibi ...
Bankacılık endeksi gibi, bist 100 endekside aynı oranda düşse idi bu haftayı 8100 civarlarında kapatırdık.
Bankalar düzelmeden de borsa düzelmez...![]()
digerlerinide....SIRAYLA IFSA EDECEGIM.....USLU DURUN....kendi topiklerinizde kalin....
bana bulasani.....YAKARIM.....cunkiii.....ben kuzuyum.
eger....bir CENGE girmissem ben....gozumu kan burur....
NEYSE....
bu bayram hediyem....TRENDHOUND.... ve onun pazarladigi YAPI KREDI olsun....
BAYRAMINIZI TEKRAR KUTLAR....GOZLERINIZDEN OPERIM USAGLAR....
GUZEL YAZILARINIZ VE ELESTIRILERINIZ UCUN.....HEPINIZE TESSEKKURLER EDIYORUM....
YAZMAYA devam edin.....beni daha iyi olmaya tesvik edin...ELESTIRIN....kendimi duzelteyim....
daha az....halk dili kullaniyim....onu anladim.....BASKA.....
Bu başlığı şu anda 11 kişi okumaktadır. (2 üye ve 9 ziyaretçi)
yol yakınken geri dön yeğeen.
![]()
İyi bayramlar olsun. Bir birimizi yemeyi bırakalım.
Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
Yer İmleri