Yatırımcıyı düşünen ne güzel bir oluşum yatıp, kalkıp burdaki halkın para kazanması için neler yapıyorsunuz takdire şayan bir düşünce ve hareket tarzı açıkça alım, satım pozisyonunu paylaşıp para kazandırmak..![]()
Yatırımcıyı düşünen ne güzel bir oluşum yatıp, kalkıp burdaki halkın para kazanması için neler yapıyorsunuz takdire şayan bir düşünce ve hareket tarzı açıkça alım, satım pozisyonunu paylaşıp para kazandırmak..![]()
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Hocam anketler ortada iken neden erken seçim olsun. İktidar ellerinde... Eskisi gibi karşılarında ordu ve yargı gücü yok. Başkanlık sistemi olduğu için meclisten oy geçirme gibi bir dertleri yok.
Yenileceği ihtimali olan bir seçime girmez. O ortamı da yaratmaz. Onların istediği yeni bir anayasa, olursa dem falan anlaşırlar, yeni anayasayı sürerler. Yerel seçimin erkene alınması olsa idi neyse.
Borsadan deli gibi kaçan yabancılar döviz aldı, böyle kriz günleinde kimse faize gitmiyor ki dövize gidiyor... Borsa gene sert çökerse dolar fırlayacak.
imamoğlu olayında döviz ve borsa olayını düşündüler ama bu kadar sert tepkili olacağını düşünmediler bence. hele 3. gün cuma günü endeksin tabana gideceğini. aynı şeyi tekrar tekrar yaparlar mı zamanla göreceğiz.
Bu defa sokakta durum farklı.
Ana babalar göz bebekleri evlatlarına, aman oglum aman kızım meydanlara arkadaşlarınızın yanına diye gönderiyor, sevgililer meydanlarda buluşuyor.
Sandıklarından çok daha büyük bir devi uyandırdılar.
Bu rüzgarın önünde duramazlar, duramayacaklar.
ayni fikirdeyim....
EKONOMIYI 2 YIL UGRASTI DUZELTEMEDI.....
dolara yuzde 30 faiz verdiler....25 milyar dolar gelmisti....yuzde 30 faiz aldilar dolara....30 milyar alip gittiler...SOYDULAR BIZI...
5 milyar dolar faiz verdik....25 MIYAR DOLARI 1 YIL MERKEZIN KASASINDA GOSTERDIK....
TAYYIP[ BEY....allahim beni kurtar diyor....yumusak bi sekilde GECIS DONEMI ile....
dursa.....yurtdisindaki....KONSOLOSLARIMIZIN MAASINI ODEYECEK DOLAR bulamiyacagini biliyor....
ahhhh ah....keske TURK LIRASI BASTIGIM GIBI....DOLAR BASMA YETKIMDE OLSA IDI....bak o zaman gitmezdim.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yer İmleri