Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
Bu topik kadar Türkçenin ırzına geçen goygoycu bir topik daha yoktur. Merak ediyorum millet bunu neden yapıyor acaba? Türkçe bu milletin onuru gururu prestiji ve ulusal değeridir. Türkçenin resmen ırzına geçenler herhalde bundan zevk duyuyor, milletin ulusal değerlerinden birini aşağılamak onları çok mutlu ediyor. Ben Türk değilim, Müslüman da değilim, ana dilim de Türkçe değil ama bunu yapanları kınıyorum. Maalesef benden başka kınayacak biri olmayacağı için bu görevi ben üstlendim. Üstat ayaklarıyla borsacılara akıl vermeden önce Türkçeyi doğru kullamayı öğrenin. Valla ben bu milleti çözemedim. Kendi ulusal değerini aşağılayan ve bunu şevkle zevkle heyecanla yapan garip bir milletsiniz.
Doğru bir tespit. Kendi adıma teşekkkür ederim. Sizi ereğli forumundan bilirim. Dogru bildiklerinizi cesurca ve güzelce ifade edersiniz. Bu forumlarda da yazarsanız seviniriz. Bu millet bu coğrafyada yaşayan her türlü etnik ve dini mezhebi kapsayacak şekilde söylüyorum. Gerçekten anlaşılması zor bir milletiz.