-
KUZU MALIYET IYILESTIRME KURALI.....
10 550....
10 700....
10 800....
diyelim bugun....10 700 e indi....10 800 u hemen kapiyorsun....100 puvan kar....bunu ilk kademeye ekle....10 650 oluyor....
birinci kademe....10 650....elde
ikinci kademe.....10 700...elde....
ucuncu kademe....ilk kademe 10 650 un 200 puvan ustu....10 850....
YENI OKUYUCULARIMA DUYURULUR.....eskiler biliyor.....
-
kuzu....STOP LOSS yapmaz....yerine KENE ile....piyasa yapiciya yapisir....ONUN KANINI EMER....o halkimi katlederken....
-
evettt....birazdan 100 puvani alacagim....DISLERIM ETLERINDE.....PANIC OLUSTURACAK....hizla almaliyiz.
-
çok garip 
endeks -2 iken 20-30 kaat tavan olurdu
böyle bir günde 9 tavan var.. bir gösterge olabilirmi diye düşünmeden edemiyor insan
bugün en az 200 kaat tavan olmalıydı
-

Originally Posted by
çıtak
çok garip
endeks -2 iken 20-30 kaat tavan olurdu
böyle bir günde 9 tavan var.. bir gösterge olabilirmi diye düşünmeden edemiyor insan
bugün en az 200 kaat tavan olmalıydı

genele yayılıyor, eşit dağılım, birde spekler tutuklandı artık öyle tavan zor.
-
bu fiyatlama kesinlikle PKK silah bıraktının fiyatlaması... başka açıklaması yok bence
Allah şortçunun yardımcısı olsun.. bu saatten sonra
-

Originally Posted by
çıtak
bu fiyatlama kesinlikle PKK silah bıraktının fiyatlaması... başka açıklaması yok bence
Allah şortçunun yardımcısı olsun.. bu saatten sonra
artik PKK ya ihtiyac yok ki....suruyede devlet kurdular....80 000 kisilik modern amriki silahlari ile donatilmis ordulari var.....
-
kuzu olmak istiyen yorumculara....
KURALLAR....
1....DURUST olacaksin....kivirtmiyacaksin...ZARARDA VE TERS bir pozizyondaysan....kacmiyacaksin....daha cok yazacaksin....
2.....her hareketini....ANLIK YAZACAKSIN....karda ovunurken....zarada kendini asagilamayi normal sayacaksin.....
3.....HER pozizyon cikisini yazacaksin....nasil ki...PARAYI IKIYE KATLADIM CIKTIM diyorsan....KOL KESTIM....KODUGUM PARAYI KOMPLE VERDIM CIKTIM DIYECEKSIN....
ISTE BUNLARI YAPTIN MI.....SEN....kuzu oldun demektir...RACON KESEBILIRSIN.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri