sn yelpaze,
topicinize haddim olmayarak ilk katkýyý yapmak ve sizi ilk mesajýnýzda eleþtirmek istiyorum...
anlaþýlmasý zor ama zeka seviyesi yüksek bir anlayýþla yola çýkýldýðýnda BÝST için ilk hata ortaya çýkýyor... örenk vereyim piyasa dökülüyor. kimsenin bir þey alacak gücü yok. birileri diyor ki faizler yýlbaþýndan itibaren düþecek GYO lar ve çimentolarýn zamaný hurraaaa ...
kendi adýma hesap kitap yapýorum önerme doðru bile olsa o seviyeye gelmesi için en iyi ihtimalle faizlerin % 50 den % 10 altýna inmesi gerekiyor ki orada bile skala bozuk... bu maya tutmaz. üstelik bu ekonomik durumun nereye evrileceði belli deðil...
sonuç mu insanlar GYO dan, çimentolardan dehþet paralar kazanýyorlar biz cep delik cepken delik devam ediyoruz... kendi adýma kendime ihanet ederek sýradanlaþamadýðým için hiç bir þey kazanamayacaðýmý biliyorum. her þeyi bilip 5 parasýz gezmek mi yoksa kýroyum emme para bende demek mi daha güzel dilemmasýnda maalesef kendime karþý bile artýk kaybediyorum.
þimdi siz az sayýda bilen ama 5 parasýz kalan bir insan grubunu devam ettirebilmeyi hala düþünüyorsanýz ilk felsefeye buradan mý baþlasak!???
ben yazarken ikinci mesajýnýzý göndermiþsiniz ve daha derin bir giriþ yapmýþsýnýz. ama gene de topicin baþlýðýndan yola çýkarak ayný soru geçerli. bu arada kendi adýma topicin takipçilerinden olduðumu muhtemelen biliyorsunuz...

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri