Artan

48,40 10 18:10
1,43 10 18:10
19,80 10 18:10
134,40 9.98 18:10
7,27 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

176,90 -9.97 18:10
5,15 -9.97 18:10
30,16 -8.1 18:10
53,50 -5.81 18:10
31,42 -5.25 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.498.661.134,75 18:10
18.937.541.252,25 18:10
12.892.151.503,18 18:10
12.478.826.146,80 18:10
11.450.411.774,85 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8009 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Ankara Şehir Hastanesi Acil Servisi! Şehir Hastanesi yapmak çözüm değilmiş!

2.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Haklısınız.

Sonsuz garantili personelle bu kadar.

Bin kişilik yere elli bin personel de alsan kuyruk bitmez, daha da uzar.

6 gün bekletse ne olacak, işini kaybetme ihtimali var mı?

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    7-8 hastahaneyi acilleri ile birlikte kapatıp hepsini tek hastahanw içine sıkıştırırsanız olacağı budur. 6 bina yapmışlar bir binanın katını acil yapmışlar. Oraya doktorda sığmaz hasatada en az 3 binanın alt katları acil olması lazım
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    7-8 hastahaneyi acilleri ile birlikte kapatıp hepsini tek hastahanw içine sıkıştırırsanız olacağı budur. 6 bina yapmışlar bir binanın katını acil yapmışlar. Oraya doktorda sığmaz hasatada en az 3 binanın alt katları acil olması lazım
    Abi merhaba nasılsın diyeyim önce
    Sonrasında da bir yorum ben yapayım
    Tekirdağ'da oturuyorum büyükşehir olan 1.200 bin nüfusu olan 11 ilçesi olan 10 devlet hastanesi olan 1 üniversite hastanesi olan ve 1 şehir hastanesi olan Tekirdağ'da sadece 1 tane çocuk endokrinoloji doktoru var bunu defalarca sağlık Bakanlığına hemde memiş'i itham ederek ismini vererek beni savcılığa versin diye neler söyledim kayıt altına alındığı halde dalga geçer gibi cevap verdiler sonra cimere yazdım onlarda başka bir boyuttalar laf ebeliği yaptılar ( işine bak der gibi ) sonrası muhalif kanalları aradım halk tele açmadılar watsapp tan yazdım dönmediler en son Sözcü aradım beni dinlediler dönerler dediler dönmediler portakal ana haber de X'te yazdım okumadılar diyeceğim o ki gemisini kurtaran kaptandır hepsi aynı terane

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Sonrasında da bir yorumda ben yapayım
    Tekirdağ'da oturuyorum büyükşehir olan 1.200 bin nüfusu olan 11 ilçesi olan 10 devlet hastanesi olan 1 üniversite hastanesi olan ve 1 şehir hastanesi olan Tekirdağ'da sadece 1 tane çocuk endokrinoloji doktoru var bunu defalarca sağlık Bakanlığına hemde memiş'i itham ederek ismini vererek beni savcılığa versin diye neler söyledim kayıt altına alındığı halde dalga geçer gibi cevap verdiler sonra cimere yazdım onlarda başka bir boyuttalar laf ebeliği yaptılar ( işine bak der gibi ) sonrası muhalif kanalları aradım halk tele açmadılar watsapp tan yazdım dönmediler en son Sözcü aradım beni dinlediler dönerler dediler dönmediler portakal ana haber de X'te yazdım okumadılar diyeceğim o ki gemisini kurtaran kaptandır iktidar hıyar muhalefet yoğurt bunlardan ancak cacık olur ama o da bize yaramıyor
    Kızım Doğu'da bir İL'de Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak mecburi hizmette..(Devlet Hastanesinde)
    Hastanede1 dr.var, aynı konuda,O da kendisi!!.. Başka yok.. Yeni atamalarda da çıkmamış..
    Nöbet çok, izin yok, icapçılık denen şey sürekli..

Durum vahim.. 500 gün dolunca kaçacak.. Nereye?,
    Neresi olursa... tabi ki 2 lisanbilen yabancı okulda liseyi bitirmiş biri durmaz..Bu ÜLKE'de..

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Sonrasında da bir yorum ben yapayım
    Tekirdağ'da oturuyorum büyükşehir olan 1.200 bin nüfusu olan 11 ilçesi olan 10 devlet hastanesi olan 1 üniversite hastanesi olan ve 1 şehir hastanesi olan Tekirdağ'da sadece 1 tane çocuk endokrinoloji doktoru var bunu defalarca sağlık Bakanlığına hemde memiş'i itham ederek ismini vererek beni savcılığa versin diye neler söyledim kayıt altına alındığı halde dalga geçer gibi cevap verdiler sonra cimere yazdım onlarda başka bir boyuttalar laf ebeliği yaptılar ( işine bak der gibi ) sonrası muhalif kanalları aradım halk tele açmadılar watsapp tan yazdım dönmediler en son Sözcü aradım beni dinlediler dönerler dediler dönmediler portakal ana haber de X'te yazdım okumadılar diyeceğim o ki gemisini kurtaran kaptandır hepsi aynı terane
    Etlik şehir hastanesinde 7-8 polikiliniğe bir uzman doktor düşünüyor. Tüm polikliniklerde asistan çocuklar var. Hastalara pnlar bakıyorlar. Sonra ellerine aldıkları notla gidip uzmana soruyorlar geri geliyorlar. Neredeyse şehşr hastanesinin pkşikliniklerinde uzman muayemesi yok gibi bir şey
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Etlik şehir hastanesinde 7-8 polikiliniğe bir uzman doktor düşünüyor. Tüm polikliniklerde asistan çocuklar var. Hastalara pnlar bakıyorlar. Sonra ellerine aldıkları notla gidip uzmana soruyorlar geri geliyorlar. Neredeyse şehşr hastanesinin pkşikliniklerinde uzman muayemesi yok gibi bir şey
    Diyorum işte bu kadar sorun varken din öğretmeni atıyorlar bilime doktora gerek yok gibi
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    hastalar şehir hastanesine gitsin diye
    eski hastaneleri kapatırsanız olacağı budur

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •