Originally Posted by sindoma53 bozkurt, bugun kchol de bofaya dikkat et satışlar devam ederse 150-151 bandına doğru ilk etap geri çekilir. bozkurt geldik sabah verdiğim bantlara tamam mı devam mı bölgesi
Originally Posted by sindoma53 bozkurt geldik sabah verdiğim bantlara tamam mı devam mı bölgesi 150 altı ben adaya veda ederim Nasip bakalım nolcuuk
22 Mayıs 12966 Bist100 Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt 150 altı ben adaya veda ederim Nasip bakalım nolcuuk 153,7 ben veda ettim sabah 141 maliyetle senin maliyet düşük . bakalım endekse göre yine bakarız önce bir önümüzü görelim.
Originally Posted by sindoma53 153,7 ben veda ettim sabah 141 maliyetle senin maliyet düşük . bakalım endekse göre yine bakarız önce bir önümüzü görelim. Hayırlı olsun. Ben tutuyorum şimdilik, 5 gademesi kaldı. Diren koc
Originally Posted by *Bozkurt 150 altı ben adaya veda ederim Nasip bakalım nolcuuk Adaya veda ettik, nabalım buraya kadarmış aşkitommm Elde ryil tim 10993 maliyet ilk kene long kaldı. 2.si 10893 dem atarun, gelürse Bugün gelmezde belki yarın gelürse deye şeyttürdüm
Forum Rules
Yer İmleri