peký býr sey soracagým yaptýgýn çalýsma ile ilgili bu indikjatör fiyat sýkýsmasý altýndaký rakamlar buyuk olursamý ýyý yoksa daha kucuk olurmasý daha iyi olucak sýkýsmadaký rakam buyuklugu daha mý onemlý yoksa digerimi
peký býr sey soracagým yaptýgýn çalýsma ile ilgili bu indikjatör fiyat sýkýsmasý altýndaký rakamlar buyuk olursamý ýyý yoksa daha kucuk olurmasý daha iyi olucak sýkýsmadaký rakam buyuklugu daha mý onemlý yoksa digerimi
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Sorunuzun, {E}{M}{A} STRATEJÝSÝ DENEMELERÝ / 2025 - 1 Tablosu ile ilgili olduðunu düþünerek cevaplýyorum. Gerçi yayýnladýðým 3 tabloda da sýkýþma var ve bütün tablolardaki sýkýþma oranlarýnýn küçük olmasý yegane istenen kriterdir.
Söz konusu tabloda da Ýndikatör Fiyat Sýkýþmasýnýn deðerinin küçük olmasý tercih edilmedlir.
Tablodaki ilk senet olan ARMGD üzerinden gidersek;
Ýlk gördüðünüz sýkýþma deðeri olan 1.00280 rakamýnýn %1'in altýnda olmasý yeterli kriterdir. MHRGY hariç tüm hisseler bu kritere uyar.
Baþka açýklanacak birþey yok sanýrým. Olursa seve seve cevaplayabilirim...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Sezen Aksu - Unut | Kolay Olmayacak (Official Audio)
Kolay olmayacak elbet üzüleceðim
Mutlaka bir iz býrakacak
Belki de çocuk gibi sana küseceðim
Seneler sonra utanarak
Dokunup birer birer sevdiðin eþyalara
Hatta belki aðlayacaðým
Acý çektiðim doðru ama sen bana bakma
Ne olursa olsun seni unutacaðým
Seni sevdiðimi unut
Seviþmelerimiz yalan
Unut beni de her yalan gibi unut
O sevgiler ki yoktular
Onlar ümitlerimizdi ne ümitler yaþlandý
Gel zaman git zaman
Ayrýldýðýmýzý unut
Yalnýzlýklar zaten yalan
Unut beni de her yalan gibi unut
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
emeginize saygý duyuyorum çok guzel bir çalýþma ..takipteyim..dewamýný beklýyorum...
Öncelikle ben de size teþekkür ederim.
Tablodaki ana unsur Teknik Analizde bazý indikatörlerle belirli þartlar demetinin (bunu tabloda göremiyorsunuz) oluþmasý ve Ýndikatör Fiyat Sýkýþma %’sinin % 1’in (1.01000) altýnda olmasýdýr.
Sizin ifade ettiðiniz þekli ile en küçük deðerin en þanslý olmasý diye bir kural yok. Dediðim gibi benim için % 1 altýndaki sýkýþma yeterlidir.
Þöyle ki; 2 adet hissemiz olsun. Ýkisi de % 1 altýnda sýkýþma yaþasýn. Sýkýþma Oraný daha iyi olan senet belki diðer indikatör þartlarýný saðlayamadýðý için sýkýþma oraný daha kötü olan senetten daha kötü performans sergileyebilir. Anlaþýlmasý için tabloyu sýkýþma oranlarýnýn küçükten büyüðe göre diziliþini yayýnlýyorum.
Tabloda en iyi sýkýþma oranýný elde eden ARMGD fakat 2. Sýrada sýkýþma oraný iyi olan senet MNDTR ve MNDTR daha iyi durumda... Yani sýkýþma oraný en iyi olan en iyi performansý sergiler diye birþey yok...
Umarým açýklayabilmiþimdir...
Saygýlarýmla…
EMA listesinden bir tavan daha geldi PRKAB
Yer Ýmleri