ULAS yine tavan DSTKF yine tavana yakýn IHYAY tavandan dönmüþ, bugün de böyle bitiyor...
ULAS yine tavan DSTKF yine tavana yakýn IHYAY tavandan dönmüþ, bugün de böyle bitiyor...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
DSTKF yine tavan ama ODINE anlam veremediðim bir þekilde taban olmuþ. En kötü performans da bu senetten gelmiþ oldu...![]()
Perdenin Ardýndakiler & Mark Eliyahu - Uzaklara Savrulalým
Kýrýlýr kanadým, dönemem geriye
Her dans ediþinde bu kalp yýkýlýr
Bembeyaz bir hüzün dokunur yüzüne
Adýmlarým sana yetiþemez, geri kalýr
Beni kalbinde öldürsen de
Hala her þarkýmý sana yazarým
Soðuk rüzgarlar var yüzünde
Bana son kez bak, uzaklara savrulalým
Düþerim, kalkarým, kanýyor bak kollarým
Her gidiþinde yeryüzü kararýr
Yanlýþ insanlar dokunur yüzüne
Bense yataðýmda kokunu ararým
Beni kalbinde öldürsen de
Hala her þarkýmý sana yazarým
Soðuk rüzgarlar var yüzünde
Bana son kez bak, uzaklara savrulalým
Henüz bunun gibi bir liste hazýrlamadým ama iki senet gözüme takýlýyor. Birisi halilhazýrdaki listeden birisi de liste dýþýndan...
IHYAY ve FLAP...
IHYAY bir kademe daha mantýklý geliyor yani tekniði daha uygun...
FLAP da eðer liste kriterlerini karþýlarsa onu da takibe alacaðým.
Yer Ýmleri