Artan

97,90 10 18:10
42,68 10 18:10
45,82 9.99 18:10
47,38 9.98 18:10
247,90 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,66 -9.83 18:10
3,67 -9.83 18:10
37,80 -9.27 18:10
96,80 -9.02 18:10
6.475,00 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

22.467.487.443,75 18:10
14.087.159.898,25 18:10
12.244.241.262,62 18:10
10.028.130.632,68 18:10
8.834.210.526,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bence de gitmemek en iyisi, eğer hakim tanık ifadesine göre karar verecekse yüzlerce şahit bulunur
    yok sadece kk. şahitliğini esas alırım diğer binlerce kişi ne derse desin hükmü verirse bırakırım hukuk kendi rezilliğinin içinde debelensin..
    Bence iddia doğruysa savcının böyle bir söylemi varsa teyit edersin gider böyle şeylerin yaşanmadığını söylersin bu madolyonun bir yüzü , gitmiyorsa iddia edildiği gibiyse dosyada ismi geçen şikayette bulunanlar K.K bilgisi dahilinde olduğunu makam biliyor ters salvo yapıyor .
    burada düğümü çözecek olan K.K sessiz kaldıkça bu işlerin arkasındamış havası daha çok konuşulur.
    Bana göre 2-3 gün içinde bir açıklama yada bir hamle gelir.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bence iddia doğruysa savcının böyle bir söylemi varsa teyit edersin gider böyle şeylerin yaşanmadığını söylersin bu madolyonun bir yüzü , gitmiyorsa iddia edildiği gibiyse dosyada ismi geçen şikayette bulunanlar K.K bilgisi dahilinde olduğunu makam biliyor ters salvo yapıyor .
    burada düğümü çözecek olan K.K sessiz kaldıkça bu işlerin arkasındamış havası daha çok konuşulur.
    KK egosu, kibri ve siyasi beceriksizliği sayesinde iktidarın kullanışlı aparatı olmuştu ve halen de o formda devam ediyor. O ve onun ekibini partiden komple tasviye etmeden bu sorun çözülmeyecek.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    KK egosu, kibri ve siyasi beceriksizliği sayesinde iktidarın kullanışlı aparatı olmuştu ve halen de o formda devam ediyor. O ve onun ekibini partiden komple tasviye etmeden bu sorun çözülmeyecek.

Etkili Haber
    @etkiliihhaberr
    ·
    5s
    Cem Küçük:

"İBB dosyasını üç dört gazeteci ve birkaç medya kuruluşu götürüyor. AK Parti içindeki sessizliği anlamak mümkün değil!

Kimse ağzını açmıyor. Bu kadar net delil var, buna rağmen çoğunluk kafasını kuma gömüyor!"

Pit ,

her yerde çatlak var seneryo yazılmış yalnız oyuncular arasında kopukluk var bu dizi çok tutar diye yazılmış seneryosu ama reyting yapmadı şimdi herkes birbirine bok atıcak

bugün yine en temiz getiriyi ppf ciler yapacaklar. tlref neredeyse %49
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bugün yine en temiz getiriyi ppf ciler yapacaklar. tlref neredeyse %49
    maşallahhhhhhhhh diyelim

genel kurul iptal sebeplerini yasa sıralamış bak bakalım şahit ifadesiyle, delilsiz g.k. iptali olabilir mi.?
    diyelim kanunda yeri var ne diyecek kk., gözlerimle gördüm şu partili bu delegeye para veriyordu bizzat şahidim ama kanıtım yok mu diyecek..?

7.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    genel kurul iptal sebeplerini yasa sıralamış bak bakalım şahit ifadesiyle, delilsiz g.k. iptali olabilir mi.?
    diyelim kanunda yeri var ne diyecek kk., gözlerimle gördüm şu partili bu delegeye para veriyordu bizzat şahidim ama kanıtım yok mu diyecek..?
    senin anlamak istemediğin kurultayı şikayet edenler CHP li muhalifler.
    iktidar yakalamış seni oynar durur.

senin anlamak istemediğin kurultayı şikayet edenler CHP li muhalifler.
    iktidar yakalamış seni oynar durur.
    senin anlamadığın şu gk iptal davası asliye hukukta görülür hala savcı davada şunu demiş diyorsun, hukuk davasında savcının işi ne..?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •