ayrýcana
YENÝ ÞAFAK'ýn yaptýðý lobi falan deðil
yýllardýr kötü yönetilen ekonominin SUÇUNU, REÝS'in üzerinden alýp baþkasýna YIKMAK
''REÝS olsa böyle olmazdý, ÞÝMÞEK yaptý...'' algýsýný topluma empoze edip;
reis'in tekrar seçilmesini saðlamak.
biraz uyanýk olun...
bu þekilde reis ile baþedemezsiniz... yine seçilir
Portföyümü 12.05.2025 tarihinde boþalttým...(az biraz -33 tl maliyetli 1 hissem var)
Sn.Kuzu'nun topiðinde yeni portföy oluþturacaðýz.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...60206&page=287
YTD
''yalnýz olmak, yanlýþ yerde olmaktan iyidir.''
Ben Þimþekçiyim. Yeni þafak okumam.Sizde normalde okumayacaðýnýz þeyin manþetinden bence medet ummayýn. Cumhurbaþkanýnýn kýskaçta olduðunu da sanmam. Çýtak sana kalsa bana da burada Reis yazdýrýyor dicen herhalde.Beni bu toplara çekme bu topicte tehlikeli sular bunlar. Reel kesim kalan saðlar bizimdir. Nasýlýný bilmem para onlara deðil en alt kesime enjekte edilmeli. Reel kesim ev araba arazi satsýn ya da usd bozsun þirketine koyuversin bu sefer bir zahmet. Þimþek bu gazlara gelmez.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Kiskac derken kimden yana tavýr alacaðýný karar veremiyor.
Bi nas soylemini ortaya atiyor."ben varken asla faiz yükselmez "diyor.
Bi bakýyorsun arkasýna teneke baðlayýp gönderdiði kiþiyi tekrar hazinenin baþýna getiriyor.
Hop geçen hafta tekrar benim en büyük hayalim faizsiz sistem diyor.
Kýsaca olan bize oluyor. Faiz yükseliyor para yok faiz kazançý yok. Tersine arada sýkýþsak nakit avans almak istesek %5.
Krediler düþürülüyor kaymaðýný yine kamu bankalarýna dadananlar yiyor.
RKM
@rkmzamanlarý
·
3 saniye
SON DAKÝKA # Rusya'nýn Stratejik roket kuvvetleri, 100'den fazla UKRAYNA askeri tesisine karþý büyük bir Balistik, Hipersonik Füze ve ÝHA dalgasý fýrlatmaya hazýrlanýyor.
Rusya'nýn hala hizmette Tu-95MS dahil 170 stratejik Bombardýman Uçaðý var.🇷🇺🇺🇦🔥
https://x.com/rkmtimes/status/1929159832440864882
''yalnýz olmak, yanlýþ yerde olmaktan iyidir.''
Bu arada NAS politikasýnýn sermayeyi fakirden zengine aktarmak için ortaya atýldýðýný inanýyorum.
Yer Ýmleri