https://medyascope.tv/2025/06/04/oze...carptin-oglum/
TRT’nin stok video yayýmlayarak algý yarattýðýný söyleyen Özgür Özel, þöyle konuþtu:
“Þimdi Hakan’a sabahleyin gelmiþler, operasyonu yapmýþlar, sonra görüntüleri servis ediyorlar. Ben de izliyorum. TRT ve birçok yandaþ kanal. Ekranda kocaman kýrmýzý ‘Gaziosmanpaþa Belediyesi’ndeki gizli kasaya ulaþýldý.’ Görüntüde kocaman bir kasa, içinden habire dolar çýkarýyorlar. Ýnsanýn anasý inanýr, kardeþi inanýr. Çünkü yukarýda Hakan’ýn resmi, altta ‘Gaziosmanpaþa Belediyesi’nin kasasý bulundu’, habire çýkarýyor dolarý. Hemen aradým il baþkanýmýzý, avukatlarýmýzý. Dedim ‘Ne olmuþ Gaziosmanpaþa’da?’ Dediler ki ‘Doðru, var bir kasa.’ ‘Kim kurmuþ kasayý?’ ‘Bir önceki belediye baþkaný.’ ‘Peki, ne çýkmýþ içinden? Arama tutanaðýnda ne var?’ dedim. Ne var biliyor musunuz? Bir, belediyenin resmi mührü var kasadan çýkan. Bir de belediye teslim alýndýðýnda yapýlan sunum var. Harddisk var, þifresiz. Ýçinde de hiçbir þey yok. Para yok, dolar yok, euro yok. TRT’ye soruyoruz: ‘Ya nasýl bu görüntüyü koyuyorsun?’ ‘Stok video’ diyor. ‘Eldeki görüntülerden kullandýk kasa deyince’ diyor. Buradan soruyorum: Bu kul hakkýyla öbür dünyaya nasýl gideceksiniz ya? Nasýl gideceksiniz öbür tarafa? Nasýl vereceksiniz bunun hesabýný? Buradan açýk açýk söylüyorum. Tayyip Erdoðan, Ekrem Baþkan’ý yenemeyeceðini gördüðü için Hakan Baþkan’dan bir daha Gaziosmanpaþa’yý alamayacaðýný bildiði için Ekrem baþkana da Gaziosmanpaþa’ya da darbe planlamýþtýr.”
Trt'nin yaptýðýnýn hesabýný kim verecek?

Yer Ýmleri