Originally Posted by ALPER Günaydýn. Sabahtan verelim müziði. Bereketli olsun https://youtu.be/9Pes54J8PVw?si=uYgOdhFGQd3DJZl2 ne verirsen ver... 800 geçmediði sürece mokoko.. long denemesi bile yabmamak lazým
Originally Posted by EMLAK ne verirsen ver... 800 geçmediði sürece mokoko.. long denemesi bile yabmamak lazým Mesaj þarkýnýn adýnda gizli
þuan abd olan var mý ? bir reklam kontrolü yaptýrmam lazým. sadece bir linke bakacak
VPN ile dene Originally Posted by EMLAK þuan abd olan var mý ? bir reklam kontrolü yaptýrmam lazým. sadece bir linke bakacak
Sýradan bir insan
Originally Posted by iþçi74 Kayýnço hastalanmýþ, aklýný alýrým hastalýk kalmaz demiþtim, dün akýllý zekayla arabasýný yandan vurmuþlar ðibi yaptý veled, attým buna resimi, lavabodan fýrlamýþ pzvnk,bana bi red almýþ saðolsun Abi kayýnçoyu çok sevdiðin belli. Ýtlaf mi etmeye çalýþýyon amacýn ne. Mirasçý mý ekarte edecen
Küfretmezseniz biþey sorucam eregl fifty cent olur mu? Þimþeðin görevden alýnmasýda dahil oralara gelir mi?
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Originally Posted by mavsar VPN ile dene bazý reklam firmalarý yemiyor .. yandex reklamlarý. abd de nasýl acaba onu merak ettim.
haþýrttt........... diye verdi. secbul un etkisi hemen gösterdi kendini
Forum Rules
Yer Ýmleri