Yahu Bisküvetçi demiþ Ýmamoðluna oy verenler Bizans vari laflar etmiþ öncede Chp demlileri hapisten çýkaracak demiþdi.
Þimdi demlilerle neler konuþuluyor ve mhp den týk çýkmýyor ben buna koca bir bop sarmalýndayýz ve her yeri ele geçirmiþler gözü ile bakmaya baþladým sinan oðan dahil.
Beþ benzemez þimdi nasýl Beþi biryerde izliyorum aklým almasada(akp,mhp,dep,hüdapar,sinan tek burada cýlýz ses diðer ortaklarýndan çýkýyor.Destici
Öyle bir tezgah içindeyizki kurtuluþumuz yok gibi.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Kaþýmak için orada olanlara gaz vermek çanak tutmak için.
Gündemi meþgul etmek için.
Ekonomi unutulsun isterler.
Buradaki krizi konuþacaklarýna Tramp,Japonya yok Kanada Yo k ab rusya konuþturuluyor ekonomi kanallarýnda.
Nerenin Televizyonlarý bunlar.
Banane Japonya dan yahu.![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Ticaret Bakanlýðý tarafýndan bugün yürürlüðe sokulan yönetmelik deðiþikliðiyle, internet ortamýnda verilen taþýnmaz ilanlarýnda taþýnmaz sahiplerinin, genel ekonomik verilerle uyumlu olmayan ve haklý bir gerekçeye dayanmayan fiyat artýþý yapmalarý yasaklandý.
adým adým sermaye kontrolune...
bu ne oglum yuh artýk...
fiyat artýranlarada fetöcü pkklý damgasý yapýþtýrýn...
gerçi pkklý demek kutsal oldu onlarada amaaan neyse kahvaltýmý yapayým dýsarýda gelirim...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
akçay ya kesinlikle haklýsýn da þöyle bir durum var ;
sahibinden com sitesininde bir kaç arabayý favoriye eklemiþtim hiç abartmýyorum adam fiyatlarý fýrýldak gibi çeviriyor. favorinizdeki ilanýn fiyatý düþtü diye uyarý geliyor girip bakýyorum bak hiç abartmýyorum aynen þu ;
favoriye eklediðim fiyat : 850.000 tl
xxxx tarihinde deðiþim : 1.250.000 tl
xxxx tarihinde deðiþim : 900.000 tl
xxxx tarihinde deðiþim : 825.000 tl
xxxx tarihinde deðiþim : 1.300.000 tl
xxxx tarihinde deðiþim : 800.000 tl
ne bu þimdi? dalga geçmek deðilmi
buna kesin yasak gelmeli.
bunun adýn serbest piyasa deðil. dalga geçiliyor çok bariz
Youtube Teknik Analiz Kanalý -> @hisse.analiz
Yer Ýmleri