SON DAKÝKA..............
Zelenskiy'den kritik adým: Barýþ görüþmeleri için heyeti onayladý
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Rusya yakýn zaman içinde Ukrayna'yý ciddi anlamda bombalamýþtý..
Hatta barýþ görüþmelerinin yapýldýðý zamanlarda...
Yýllardýr orada masum insanlar dahil öldürülüyor.
Þahsen Ukrayna'nýn bu yaptýðýný sonuna kadar destekliyorum.
O uçaklarla kimbilir kaç defa bombalandý Ukrayna topraklarý.
Bu savaþ artýk bitmeli, nasýl son bulur bilmiyorum ama bitmeli artýk.
Bir filmde iþlenmiþti sanýrým...Bunun için uzaya özel uydu göndermiþlerdi.. Direkt oradan hedefe gönderiyorlardý.
Büyük ve önemli baþkentler çok kýsa zaman içinde yok edilmiþti.
Belki ABD'nin elinde vardýr.
Ancak çok zorda kalýrsa kullanmayý düþünüyorlardýr..
Uzaydan direk çok kýsa zamanda hedefe odaklý bombalar göndermek mümkün olacaktýr.
Hiçbir koruma kalkaný vs. ile önlemesinin mümkün olduðunu da düþünmüyorum.
Ýþin ilginci Trumpun bitmiþ okeye döndüðünü anlamýþsýnýz. Ama aynýsýnýn küçük versiyonunu yurtiçinde yapmaya kalkýþana full desteksiniz. Öyle ki sizi azýcýk uyandýrmaya kalkana bile tahammülünüz yok. Bu topicte öyle uç yorumlar oluyor ki cidden bu yazdýklarýnýzýn üzerine nasýl pozisyon alýyorsunuz ya da yazdýðýnýza pozisyon alýyorsunuz deðiþtirmeniz gerekirse bunu nasýl yapýyorsunuz ;
Ömrümün bir kýsmýnda Lehman krizi peþine bunu yaptýðým hatalarý telafi etmek için 6 ay yapmak zorunda kaldým kredili falan tekrar eski halime geldiðimde þanslýydým kendime söz verdim; o gün bugündür býrak kaldýraç falan kredi bile kullanmam ya da ihtiyaç olan para ile piyasada olmam. Diyeceðim o ki zor iþtir bünye çok uzun süre kaldýrmaz. Profosyoneller için bile. Trend piyasalarda belki. Herkese iyi geceler.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Zelenskiy'nin, Ýstanbul için heyet görevlendirdiðini açýkladýðý anlarda Ukrayna'dan Rus havalimanlarýna drone saldýrýsý yapýldý. Ýki ülke arasýnda gerginlik artarken Ankara'dan açýklama geldi: Yarýn 13.00'te Çýraðan Sarayý'nda buluþuyorlar
Dýþiþleri Bakaný Hakan Fidan'ýn hafta içinde Ukrayna'ya yaptýðý zirayet sýrasýnda Ýstanbul'da zirve çaðrýsýna Rusya'dan sonra Kiev'den de olumlu yanýt geldi. Ukrayna Devlet Baþkaný Viladimir Zelenskiy, 2 Haziran'da Ýstanbul'da yapýlmasý planlanan barýþ görüþmeleri için heyetin hazýrlandýðýný duyurdu. Ancak Zelenskiy'den 'heyet görevlendirildi' açýklamasý gelirken Ukrayna basýnýnda duyurulan Rus havalimanlarýna saldýrý haberleri gerginliði týrmandýrdý.
Yer Ýmleri