7 kiþilik heyet olursa CHP li eskilerden olur yani kayyum demek olur 45 gün içinde kurultaya gidilmesi lazým.
Kýlýçdaroðlu ve ekibi gelirse kimisi o da 45 gün içinde kurultay diyor kimisi de eski yönetime iade olduðu için gerek yok diyor. Kimisi de delegeler eskisi gibi mi olacak yoksa yeni delegeler mi olacak yeni delegeler ile Kurultaya gitmek Kemal Kýlýçdaroðlu için büyük hüsran olur.Bu sebeple önce 1 yýl falan delege seçimleri yapar kurultaya öyle gitmek ister deniyor. Tabii bir de Þimdi ki yönetim aynen devam edeceði var.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yine yazma istersen çünkü boþ konuþan sensin . Senin gibileri çok iyi bilirim. Bir tane zirveleyen hissede mutlaka malý vardýr þudur budur. Þu þu tarihde almýþtýr etmiþtir açar bakarsýn 20 senelik dibi falandýr artýk. Oha çüþ way anasýný .
Soru sorarsýn gizemli cümleler ile cahilsin der falan. Geçen sene benle eregl iddiasýna girdin di hayrola sonuç ne oldu dedik. Hala cevap vermiyorsun.
Hayýr acemi insanlar var yeni borsaya baþlayanlar var ciddiye alýyorlar falan onlara yazýk. Geçen sene Tam da bugünlerde mayýs ayýnda falan 11.000 lerde iken borsa çok ucuz çok ucuz diyordun. Hatta ABKA ile sanýrým kavga ya girdin idi. O gün sana inanýp hadi en iyi borsa fonu alan adamýn maliyeti 16.500 þu an. Borsa kaçta 9000. ? Çok baþarýlý brokýr ?
Ne asels froto grafiði baþkan ne saçmalýyorsun ? Pair trade iddiasýna girdikde senle benim mi haberim yok. ISC hikayen bitti geçen seneki bu senenin hikayesi de ASELS mý oluverdi þimdi. Gelecek sene A kaðýdý yüzde 200 yapmýþ olsa dolar bazýnda kesin orada da malýn oluverir.
Ya arkadaþ cidden ne kadar boþ konuþuyorsun ya. Benim ne olup olmadýðýmý burada bilen adamlar var. Rahat ol. 1000 endeks USD olarakta 130-140 endeksten full malda olduðumu bilenler var. Ha evet o gün yoktum millete geldim 330 USD endekste atlayýn yazdým. Ne zaman býrakacaksýn saçmalamayý. Teknik desem bilmezsin. Misal geçen FROTO aldýn ya hiçbir altyapýsý yok tamamen incider týpký sattýðýn zaman gibi. Ama buralarda seni okuyabilecek adam çýkmaz sanýyorsun.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Ha bir de butlan olursa yeni parti deniyor. Ama hiçbir kurulacak Partide CHP deki ekonomik güç olamaz. Çýkacak karara þahsen bir fikrim yok. Bilmediðim konularda ahkam kesmem. Kimseyi de etkilemek istemem. Normalde hayýrlýsý osun demem lazým. Bu seferde birisi çýkar bu iþ baþýndan olmamalýydý der valla kimse ile bu konularda tartýþmak istemiyorum. Endeks teknik olarak güçlü olsa piyasa ne karar çýkarsa çýksýn yoluna bakar derdim.Onu da þu resimde diyemem.
Tek diyeceðim; kredili kaldýraçlý iþlemler çok büyük risk.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 03-06-2025 saat: 17:34.
ben seni bi yerden hatýrlayacak gibiyim dur bakali.
https://www.youtube.com/shorts/DkRyatg3cXs
Yer Ýmleri