Originally Posted by sindoma53 Karaduman sen şimdi bize tüyo ver 9 bin altı giriyormusun borsaya bozkurtla yazışmalarını okudum petkm mi alıcan Kchol alır bence petoşa yanaşamaz
23 mart 128 garan Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Kchol alır bence petoşa yanaşamaz Azeriler bunu çiğ çiğ yer bahçeye gerer
Originally Posted by *Bozkurt Kchol alır bence petoşa yanaşamaz ABKA yı yasaklattınız..meydan boş ...salla bakalım..salla...salla...!
''yalnız olmak, yanlış yerde olmaktan iyidir.''
Originally Posted by nohut ABKA yı yasaklattınız..meydan boş ...salla bakalım..salla...salla...! Rahatsız mı oldun
Originally Posted by *Bozkurt Rahatsız mı oldun Evet senin yazdıklarından rahatsız oldum(vestel hk.da) ABKA SENİN İÇİN ARACI KURUM ELEMANI DİYORDU.!(yanılmıyorsam)
Originally Posted by nohut Evet senin yazdıklarından rahatsız oldum(vestel hk.da) ne yazdı yahu baktım bulamadım.
Originally Posted by Calibra ne yazdı yahu baktım bulamadım. Yazı bu yav Originally Posted by *Bozkurt Aynen biraz ayıb etmiş, halbukisi 32 tl den Vestl alma fırsatı sunulmuş piyasaya niye böyle kırıcı davranmış enteresan
Originally Posted by *Bozkurt Yazı bu yav Neden böyle yazdın? 34 tl.den alacağın alıntıyıda koy buraya.
Forum Rules
Yer İmleri