
Originally Posted by
*Bozkurt
Abi ben senin fikirlerine hiç karýþmýyorum ve saygýda duyuyorum. Tamam mikemmel hisse buluyorsunuz, aldýðýnýz hisseler gerçekten beygir gibi koþuyor. Aselsde paralarý katladýnýz ses etmedim üstelik tebrikte ettim sonra ereðliye girdiniz ondada iyi depar attý ve yine tebrik ettim. Müsade edinde bizde endekis vobdan kazanalým

Napalým bizdeki eþekler gitmiyorsa suç benim mi yaw
Karaduman dayuyu mallandurursam benim eþekleri dehhhliycek
Tek umudum dayu
Öyle mi olmuþ heç haberim yok. Ben ne anlarým hergün 9510,57 kapanýþ bekleyen adamým.
Mertabinle karýþtýrdýn sanýrým beni.
Bak o dayu iþi sakat. Shortum 5500 olursa parayý bulacam dese heç sorun yok. Ama eskiler ne istediðine dikkat edeceksin derler. Bak onun hayal ettiði gibi o düþtükçe mallanacak en son partiyi de 5500 den alacak o da dahil malcý olan herkes suyun içinde kalýr ; yalnýz o kýsmýndan henüz kendisinin haberi yok. 
Bak olacak olaný da ben dim sana artýk 3 sene mi olur 5 sene mi olur þimdi 5500 endeks yazýyor ya bu seferde sabah akþam ralli olacak yazacak. Yani burada sonsuz döngüde eziyete devam.
Ben burada günah çýkartmadan mallanmasýný istemiyorum.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 18-06-2025 saat: 22:29.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri