bu hafta hafiften yukarý baþlar.
audentes Fortuna iuvat
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Asya borsalarý, altýn,dolar sakýn.
Petrol %1.6 civarý artý.
günaydýn arkadaþlar.
twitter'da bak n'oldu, altýn-petrol durduðu yerde diyen aveller var.
bizim piyasa her þeyden baðýmsýz ilerliyor. benzin-mazot neredeyse %20 zam gördü, daha ne kadar artacaðý belli deðil. akaryakýt zamlarý direkt tüm piyasaya zam olarak yansýyor. haziran-temmuz enflasyon oranlarý ile faiz indirimi beklentisi çöpe gitti.
dolara hücum olursa ne olacaðý belirsiz. özgürlükler konusunda sýkýntý var. mahkemeler yatarý olmayan suçlardan, insanlarý tutuklu yatýrýyor. kýsmi infaz affý ile katiller dýþarý çýktý. eðitim-saðlýk konularýna girmeye gerek yok. ülkede þu iþ doðru düzgün gidiyor diyebileceðimiz bir husus varsa lütfen belirtin. piyasa aksini satýn alýr, ona bir þey diyemem. zorlu günler bizi bekliyor. aksi elimde de short poz yok. Allah ülkemizin yardýmcýsý olsun.
Açtýðým pozlar beni baðlar, benim aklým bana ancak yetiyor.
Gunaydin cemaat bol kazanclar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Þimþek: Piyasalarda istikrarýn ve ekonomimizde saðlýklý iþleyiþin sürdürülmesi için kurumlarýmýz güçlü bir eþgüdüm içinde gereken tedbirleri hýzlý ve kararlý þekilde almaya hazýrdýr
Hazine ve Maliye Bakaný Mehmet Þimþek sosyal medya hesabýndan þu açýklamayý yaptý
Artan jeopolitik gerginliklerin ekonomimize etkilerini çok boyutlu olarak analiz ediyor ve muhtemel senaryolarý detaylý olarak deðerlendiriyoruz.
Piyasalarda istikrarýn ve ekonomimizde saðlýklý iþleyiþin sürdürülmesi için kurumlarýmýz güçlü bir eþgüdüm içinde gereken tedbirleri hýzlý ve kararlý þekilde almaya hazýrdýr.
Hürmüz Boðazýnýn kapanmasý durumunda senaryolar üzerinden ekonomimize yönelik yapýlan spekülasyonlara lütfen itibar etmeyiniz. Programýmýzla ekonomimizin þoklara karþý direncini önemli ölçüde artýrdýk.
Enflasyonla mücadelede kararlýyýz, dezenflasyonun devamý için gerekli tüm adýmlarý atmaya devam edeceðiz.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri