Originally Posted by TOKATYILDIZI470 10.571............tekrar Longgggggg 17......adetttt...............reel timeeeeeeee..... 12 adet daha 10556 ortalama ile LONG eklendi......toplamda.......29 adet .....
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 12 adet daha 10556 ortalama ile LONG eklendi......toplamda.......29 adet ..... tamamı flatttttttttttt 10.590...................reel timeee
bugün spek bize çalışıyor hırpo.......
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 bugün spek bize çalışıyor hırpo....... Dikkatli ol dayucuğum spekin oyununa gelme
22 Mayıs 12966 Bist100 Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Dikkatli ol dayucuğum spekin oyununa gelme bugün kurt gibi dikkatliyim..........bol kazançlar................
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 bugün kurt gibi dikkatliyim..........bol kazançlar................ Evet bugün real time güzel tradelerin oldu. Tebrikler dayuuuuuuuu
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 bugün kurt gibi dikkatliyim..........bol kazançlar................ tebrikler bugünün başarılısı sensin tokatlı
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Originally Posted by pit tebrikler bugünün başarılısı sensin tokatlı Teşekkür ederim.....bak burada çok durdu 10.550 buradan zıplatır.....seyret..........
Forum Rules
Yer İmleri