Evet tek abi o zamanlar ekgyo da takýlýyordun ama artýk 1 týk daha tecrübe kazanmýþsýn
Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir diye düþünüp bist30 endeksi aldýn, farkýnda deðilsin belki ama bak imzadaki 2.aþamadasýn yani batman ilkinden daha zor olucak3.de ise imkansýz
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
sabah long kontratý satmýþtým. aðustos vadeyi þortladýk bakalým.
audentes Fortuna iuvat
Batmadan çýkacaðým abi. Yoðun dersler baþlayacak bir aya. Özel sektör 8.15-19.00 mesai. Devam edersem batarým, biliyorum kendimi. Ýþim gücüm yokken, evde boþ otururken battým 2022'de. Hem iþime veremem kendimi, borsaya devam edersem. Sýnýftaki öðrencilerin ismini borsa yüzünden bilmeyen bir öðretmen olmak ciddi vebal.
Lütfen ajitasyon olarak algýlamayýn, þunu da belirteyim buradaki arkadaþlarýn samimiyetine dayanarak: Kýzým okuyor izmir'de. Dedim 4 bin lirayý çoðaltabilir miyim? Çocuk okutmak o kadar zor ki... Bilen bilir.
Hadi bakalým inþallah diyelim
Hedefindeki kâr olunca topukla o zaman tek abi, biliyorsun borsada zamanlama ilk giriþte nasýl önemli ise borsadan çýkarkende önemli
Sen çok güzel bir zamanda giriþ yaptýn 3 hafta önce nerdeydik þimdi nerdeyiz.
Hani derler ya,
''YATIRIM, sonu yanlýþ giden SPEKÜLASYONDUR. EÐER, zamanýnda spekülasyondan çýkmazsanýz MECBUREN yatýrýmcý olursunuz''
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri