"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
nisan 1... trump tarife açýklýyor.... sp500... 5000 gayme
''3 ay erteledim''... diyor bizim longcular ''artýk açýklamaz, açýklasada az maz...'' dümeni ile sp500... 6300 gayme
3 ay geçiyor... trump yine dayýyor tarifeleri, hemde 5 fazlasýyla... bizim sp500 hala 6300
la hani nisan 1'deki durumdayýz, denüþen biþiy yok... 5000 nere 6300 nere ?
longcuyu bu yüzden sevmiyorum, tek iþleri dalavere dümen mk
borsalar yükselsinde nasýl yükselirse yükselsin... ne bi dayanak var ne bir temel ne biþiy ?
her iþleri safi yalan
longcu derken ky'yi kastetmiyorum, biz rüzgar nereye eserse oraya... baktýn piyasa long dalabilürsün yani![]()
Bir HÝKAYE.....
Kadýn Baþörtülü, Kocasý Ünlü Ýnþaat Þirketinin sahiplerinden...
Devleten son yýllarda aldýðý ihaleleriyle ÜNLÜ bir Holding/Ýnþaat iþleriyle uðraþýyorlar.
AKP devrinin vatandaþýn vergilerini hortumlayan bir iþadamý kocasý..
Hanýmefendi arkadaþlarýna,(hepsi baþörtülü)
Kocasýnýn LONDRA'da yeni aldýðý 11 odalý 60 milyon sterlin deðerindeki evi göstermek için davet ediyor..
Biri þirketin özel uçaðý olmak üzere 2 uçak dolusu mümin eþler, Londra'ya hayýrlý olsuna gitmiþler..
Bu arada yakýn bir zaman önce ayný iþadamýnýn KIZI 2.evliliðini yapýyor..
Düðün töreni 60 kiþilik
COMO gölü kenarýnda Villa D'ESTE'de yapýlýyor..
Kýzýmýz örtülü annesinin karþýsýnda þarap kadehiyle þerefe ,yapýyor(resmide gördüm.)
Oðlan tarafý Villa'ya o akþam için 350.000 EUR ödüyor...
Kýzýmýz gelinlik için ýsrarla 150.000 USD'luk VAKKO'dan seçtiðini aldýrýyor,,karþý tarafa..
Fakat son anda gelinliði giymiyor..VAzgeçiyor.(150.000 dolar çöpe)
20 sene önce RÝZE'den gelen aile, ,inanýlmaz yükseliþine devam ediyor..
Yukarýya haracýný veriyor kendi de paylaþýmdan payýný alýyor...
(Devamý gelecek...)
vay hýmýsýna.. bugün tatilmiþ.
https://www.youtube.com/shorts/Q1S39jXb_5U
![]()
- Korku endeksi VIX düþmüþ: https://tr.investing.com/indices/major-indices Herkesin bir takýntýsý var, ben de kafayý þu sýralar buna taktým. Geçenlerde belediyenin kafeteryasýnda yan masada oturan ihtiyar borsacýlardan biri bütün hisseleri ichimoku indikatörüne vuruyordu.
- Çay ucuz muydu belediyenin kafeteryasýnda?
Yer Ýmleri