700m2 yazmayi unuttum![]()
700m2 yazmayi unuttum![]()
Deðerli forum üyeleri,
Bugün çýkan haber. Sayýn Cumhurbaþkanýmýzdan hafta sonu gerçekleþtirilecek kongrede Güney Ankara için müjdeli haberler bekliyoruz.
http://www.haberankara.com/guney-ank...liyoruz/64928/
Deðerli forum üyeleri;
Kanal Ankara Ankara Boðazý ve bölgemizin imar sorunlarý ile ilgili maðduriyetimizin giderilmesi için bölgedeki muhtarlarýmýzla birlikte yapmýþ olduðumuz çalýþmalarýmýz devam ediyor. Pazar günü (18/02/2018) yapýlacak olan AK Parti Ankara Ýl Kongresi’nde, Sayýn Cumhurbaþkanýmýz Recep Tayyip Erdoðan’dan maðduriyetimizin giderilmesi için umutlu bir açýklama beklemekteyiz. Bununla ilgili bölgenin Kanal Ankara - Ankara Boðazý ve bölgenin imar sorununa yönelik çözüm vaadleri beklediðimiz konusunda Haberankara.com ve Sonsöz Gazetesi'nde haberler yaptýk. Haberankara.com da çýkan haberimizi sizlerle paylaþmýþtým. Yarýn da Sonsöz Gazetesi'nde yaptýðýmýz ‘Kanal Ankara Maðdurlarýnýn Umutlarý Erdoðan’’ baþlýðý ile manþetten çýkacak haberimizi Sonsöz Gazetesi alarak takip edebilirsiniz. Yýlmak yok, mücadeleye devam. Selamlar...
[IMG][/IMG]
![]()
Sayýn gulbay, paylasýmlar ýcýn tesekkurler
Bu muhtarlarýn 3 tanesi muhtardan çok emlakçý zaten![]()
bu kanal ankara maðdurlarý neyin maðduru ki!!!
Doðrusu ben pek anlamadým bu maðduriyetin nedenini!!
15 sene önce 12 binliraya 1.500 metre hisseli tarla almýþ,
þimdi orasý imara açýlsýn da kendisine 4 adet daire versin müteahhitler diye aðlaþýyorsunuz.
maðduriyetiniz bu mu??
Bunun hukuktaki adý "SEBEPSÝZ ZENGÝNLEÞME"dir.
Gidin sizde adam gibi ev alýn da borcunuzu ödeyin.
Bu millet size imar rantý yoluyla bedavadan evler(dikkat edin ev deðil, evler) vermez zorunda deðil.
sizi gidi bedavacýlar sizi!!!
Sebepsiz zenginleþme ile bu durumun ne alakasý var sebepsiz zenginleþme; bir kimsenin malvarlýðýnýn haklý bir neden olmadan diðer kiþinin zararýna artmasý demektir. Sizin dediðinize göre bütün arsa alým satým sebepsiz zenginleþmeye giriyor. Sonuç olarak bu satýþ sonucu bir ücret ödeniyor alýcý Ýçin de yaklaþýk 15 yýl o parayý kullanamama maliyeti var? benim belki dedemden kaldý? Ankara da burdan daha iyi bölge varsa örnek bekliyorum, bu bölge 20 yýldýr imar bekliyor. Burda insanlarýn moralini bozmayýn...
Yer Ýmleri