Sayýn Zeybek43, durum neden sýkýcý olsun ki. Bir imar çalýþmasý olmadýðý herkesçe aþikar. Amacýmýz çalýþmanýn baþlatýlmasý zaten.
Sayýn Zeybek43, durum neden sýkýcý olsun ki. Bir imar çalýþmasý olmadýðý herkesçe aþikar. Amacýmýz çalýþmanýn baþlatýlmasý zaten.
Demekki her sey yolundaymis da biz bosuna telasa kapilmisiz.
Bildiginiz gibi Sayin Gulbayin ofisinde yapilan toplantiya topu topu 8 kisi katilmis. Guney Ankara Face book ta en az 1750 uyenin oldugu hisse nettede yaklasik 250 kisinin oldugu varsayilirsa 2000 kisilik bir gruptan bu kadar kisinin katilmasi gercekten aci bir durum .Nedense bizim millet forumlarda yazi yazip akil vermekle is yaptigini zannediyor. Cok cok yazik. Bu gunde gene Sayin Gulbay Hurriyet gazetesinin Ankara Burosu calisanlari ile birlikte muhtarlarida yanina alarak Karatas , Yakupabdal yoresinin her secimde vaat edilen imar sorununu dile getirecek. Sayin Gulbaya bu bitmek tukenmek bilmeyen cabalari icin cok tesekkurler. Ayrica gene hem madden hem mananen destegini surekli olarak veren Sayin Savas Ozcana, Murat Soyaltaya, Oguzhan Oguza cok tesekkurler.
Sayýn forum üyeleri ; öncelikle Güney Ankara Grubundan Savaþ Özcan kardeþime olumlu düþünceleri ve maddi manevi desteklerinden dolayý çok teþekkür ediyorum.
Forum aracýlýðý ile Sayýn Tertip’in yapmýþ olduðu çaðrýlara raðmen 02/12/2017 tarihinde yapmýþ olduðumuz Karataþ, Ýmrahor Vadisi Kanal Ankara projesi ve bölgenin imarý ile ilgili istiþare toplantýsý 8 kiþinin katýlýmý ile fiyasko ile sonuçlanmýþtýr. Ancak bu toplantýda Murat SOYALTAY adýnda kabýna sýðmayan genç bir arkadaþla tanýþma fýrsatý bulduðum için çok sevindim. Bu arkadaþýmýz günde en az üç kez beni arayarak bölgenin sorunlarý,imar ve kanal projesi ile ilgili neler yapabiliriz diye fikir alýþ veriþinde bulunmak istiyor. Buradan Murat SOYALTAY kardeþime de yoðun ilgisinden dolayý çok teþekkür ediyorum . Deðerli forum üyeleri ,beþ gün süreyle SONSÖZ Gazetesinde Karataþ ve Ýmrahor Vadisinde yer alan Altý Ankaralý yöre Muhtarlarýyla bölge ile ilgili sorunlarýný dile getiren seri yazý dizisi yaptýk, görüþlerine yer verdik. SONSÖZ Gazetesi muhtarlarýn sorunlarýný dizi yaptý. Cumhurbaþkaný bugün ki açýklamalarýyla destek verdi. Bu haberimizde yarýn SONSÖZ Gazetesinde çýkacaktýr.Gazete alarak takip edebilirsiniz.Þunu gördüm ki burada bu güne kadar ‘‘körler saðýrlar birbirini aðýrlar’’ hesabý yapýlmýþ. Elini taþýn altýna koyana rastlamadým. Dün Hürriyet Gazetesinde çalýþan üst düzey yönetici arkadaþým ile görüþtüm. Bugün muhabir ve foto muhabiri arkadaþlarý görevlendirdi.Altý Muhtar arkadaþýmýzla birlikte Mühye Muhtarlýðýnda buluþtuk.Yörenin sorunlarýný Kanal Ankara ve imar konularýný dile getirdik,kesinlikle Baþkanýn aðzýndan ihale tarihinin açýklanmasýný beklediðimizi belirttik. Bu haberimiz de 22/12/2017 Cuma günü Hürriyet Ankara da yayýnlanacaktýr. Yarýn Sonsöz, Cuma günü de Hürriyet alarak takip edebilirsiniz. Selamlar.
Deðerli forum üye üyeleri aþaðýdaki linki sizlerle paylaþýyorum. Ayrýca bugün Sonsöz, yarýn Hürriyet gazetesinde bölgemiz ile ilgili haberler yayýnlanacaktýr. Selamlar.
http://www.haberankara.com/guney-ank...ciklama/63991/
Deðerli forum üyeleri;
Kanal Ankara Projesi ve Ýmrahor Vadisi haberlerimiz bugün Hürriyet Ankara ekinde yayýnlanmýþtýr.
Selamlar...
![]()
Herkese merhaba,
Resmi gazetede bugün yayýnlanan konut alan ve kentsel dönüþüm alanlarý hakkýnda bilgi sahibi olan var mý?
Bakanlar kurulu kararý ile kesinleþmiþ.
http://www.resmigazete.gov.tr/main.a...2/20171226.htm
Bunun arkasý imardýr. Emeði geçen herkese sonsuz teþekkürler.
Son düzenleme : mors; 26-12-2017 saat: 09:04.
Yer Ýmleri