bir halt olacaðý yok.
koç grubunun bugun 4 tahtasý bilanço açýklayacak bugunde badem spor oyunu bunlar üzerine kurdu , bize her zaman açýkçýnýn 16.00 dan sonraki oyunu lazým
''yalnýz olmak, yanlýþ yerde olmaktan iyidir.''
Borsa Dünyasý
@dunyadanborsa
·
22s
Yorum hesabý
85 metrekare evi boya badana yaptýrmak için bir "tanýdýk" vasýtasýyla bir ustadan fiyat aldýk. Malzemeler hariç 30 bin TL fiyat çekiyor. Ýnsanlarýn ayarý kalmamýþ gibi cidden, yanýlýyor muyum bilmiyorum ama. Malzemeyi alýp kendim boyayasým var...
bu kafalar yüzünden insanlar basit meslek sahibi olacak , hele berberler![]()
Ezan konusunda benimde düþüncem, çevreyi rahatsýz etmeyecek þekilde düzenleme yapýlmasýdýr.
Aþýrý gürültü ve çirkin sesle okunmasý,Dine yakýnlaþtýrmaktan ziyade ,ters etki yaratýyor.
''yalnýz olmak, yanlýþ yerde olmaktan iyidir.''
Þamil Tayyar
@samiltayyar27
·
18s
YPG Temsilcisi Sihanouk Dibo, ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi ve Ankara Büyükelçisi Tom Barrack’ýn Rakka, Deyrezor, Haseke ve Tabka’dan çekilme talebini reddettiklerini ve silah býrakmayacaklarýný açýkladý.
YPG, ABD’ye posta koyabilir mi?
Tavþana kaç tazýya tut mu diyor?
Yoksa Ýsrail mi cesaretlendiriyor?
Somut bilmiyoruz ama tahminlerimiz var.
Ayrýca YPG’den bu tür sayýsýz açýklama olduðu gibi iþgal ettikleri sahadan milim geri atmýþ deðiller.
Suriye’ye entegre olmayý düþünmüyorlar, Þam yönetimini küçümsüyorlar, kendilerini Dürzi ve Nusayrilerin hamisi olarak görüyorlar, daha da ötesi Þam’a hevesleniyorlar, sahil þehri Lazkiye’ye özlem duyuyorlar.
Hal böyleyken, Cumhurbaþkanýmýz ve Devlet Bey’in uyarýlarýna kulak asýlmazken, YPG krizi aþýlmadan çözüm sürecinde mesafe alýnacaðýný düþünmüyorum.
Zira, sürecin en kritik eþiði YPG tümseðidir.
Partiler komisyonda oyalanýrken…
Ýsrail, Dürzi ve Nusayrilerle güneyden/batýdan, YPG, kuzeyden/doðudan Þam kapýlarýna dayanýrsa kimse þaþýrmasýn.
Vakit, terse iþliyor.
https://x.com/samiltayyar27/status/1949902314913091913
komisyon derdine düþülen yerde bunlar oluyor.
yazýn bir yere yakýn vade Turp bize f35 üzerinden salvo atýcak bu alým olur baþka birþey olur ama þartý suriye konusun bir isteði olacakdýr.
çünkü adam tüccar kafasýyla ülkesini yönetiyor
Yer Ýmleri