Bu arada yüzlerce binlerce kiþinin ehliyet sýnavýylanda oynamýþlar
bir halt olacaðý yok.
Almanya'da Türk ehliyeti geçerli mi?
6 aydan kýsa süreyle Almanya'da kalýyorsanýz Türk ehliyetinizi kullanabilirsiniz. 6 aydan uzun kalýyorsanýz, ehliyetinizi Alman ehliyetine çevirmeniz zorunludur. Türkiye'den gelenler için sýnavsýz çeviri mümkün deðildir; teorik ve pratik sýnava girmeniz gerekir.11 Mar 2025
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Ýran Ýsrail savaþý esnasýnda bu Þah Rýza Pehlevinin oðlu Ýsrail destekli Ýrana niyetlenmiþti, Ýran çökse oda oraya çökecekti,
bu Kýzýl Sultan Osmanoðluda Pehleviyle benzer þekilde Thedor Herz falan diyerek Ýsraili anmýþ,..
Sultanlýða geçilecek bu günlerde tek sultan benim Osmaoðluda kim denmiþ olabilir belkide,..
yoksa Dezenfermasyon niye bu iþi deðilmi,..
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
ben þimdi bu kadar mýzraðýn çuvalý deldiði bu günlerde 28 temmuz baþlangýçlý ana gövdesi 13 hafta, uzatmasý 10 haftayal birlikte 2026 ocak ilk haftasýna kadar belki sürebilecek geneli yükseliþ olan bir zaman aralýðý bekliyorum,..
ilk 13 hafta için formatým,
3 y +2 d +8 y=13 y tarzýnda,
ilk 5 haftasý için 2 d+ 3 y ye karþýlýk olduðundan daha ziyade baský altýnda ve baskýdan mütevellit realizeler olabilicek bir yatay piyasa bekliyorum,..
benim orada yazdým, geçen burada da yazdým, þimdi tekrar ediyorum,...
ama çuval mýzrak dolu he,...keh keh,...nasýl olacak bu???
ilk 5 hafta için ki 1 haftasý geride kaldý bunun sp ve cripto taraflarýnda tahminime yönelik beklentiler oluþtu, gerilemeler oldu orada burasý ise henüz hissedilir manada kendini göstermedi,..
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Yer Ýmleri