özlem bayraktar gökþen'de benim gibi aracý kurumun tüm parasýný þorta bastý ellaaam
FED fayiz indirmesin, heryer göçsünkaraduman dayýya gün doðsun deye bekleþipduru
özlem bayraktar gökþen'de benim gibi aracý kurumun tüm parasýný þorta bastý ellaaam
FED fayiz indirmesin, heryer göçsünkaraduman dayýya gün doðsun deye bekleþipduru
Fenerbahçe bu yýl da gruplara kalamadý.
Her yýl yüksek bedelli santrfor transferine karþýn Benfica maçlarýnda gol atamadý.
Ýyi tarafý defans daha oturmuþ gibi.
Þahsi düþüncem jesus ve sonrasý ismail kartal lý fenerbahçe güzel top oynuyordu göze hoþ,ezilmeden iç saha deplasman fark etmiyordu.morinyo denen hoca bozuntusu o kadar çok transfer yaparak katletti takýmý o yapýlan transferler kulup tarihinde en çok transfer 1 yýl içinde yapýldý.sonuç? 75 dakka eziksin top tutamýyorsun sayýlmayan 2 gol hakem verebilirdi de hezimet ten kurtulduk.söylenecek söz bulamýyorum. Aziz baþkan kulubü dünya klubü yaptý maalesef a.koç futbol takýmýný baþarýya hasret býraktý ve devam edecek.Biz fenerliler ne suç iþledik 2 kiþi yüzünden takým ve diðeri yüzünden tüm ülke periþan allah kurtarsýn.
Þam kýrsalýnda haberler iyi deðil, yada öyle ðösteriliyor,yinede Ýran'a ansýzýn bir saldýrý bekliyorum, toplanmasý na izin vermezler.
Çok ilginç, bilanço dönem ý bitti,sýkýntýlar baþladý, içerde'de büyük biþiler olacak ðibi.
Günaydýn cemaat bol kazançlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ttkom devre kesmiþ, 1 haber mi var
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri