Dolýrý gýdýklarlar,dolarla iþ yapanlarý bulmak lazým
Tekin þunlarý kaydetti:
"Ben CHP'yi sahipsiz býrakacak bir anlayýþta deðilim. Partimin adliye koridorlarýndan bir an önce çýkartýlarak eski demokratik iþleyiþine kavuþturulmasý için her görevi yapmaya hazýrým.
"PARTÝMÝZÝ KAYYUMA BIRAKACAK DEÐÝLÝZ"
Benim için de sürpriz oldu. Partimizin adliye koridorlarýndan kurtulmasý için elimi taþýn altýna koyacaðým. Partimizi kayyýma býrakacak deðiliz. CHP'yi birlik beraberlik içinde kongreye götüreceðiz. Heyetteki tüm arkadaþlar CHP'li isimlerden oluþturmuþ. CHP bizim evimiz, yuvamýz her þeyimizdir. Tüm arkadaþlarýmýz rahat olsun. CHP'yi CHP'liler yönetecek.
TEKÝN ÝSTÝFA ETMÝÞTÝ
31 Mart seçimlerine 50 günden az bir süre kala CHP'de Ýstanbul Ýl Baþkaný, Genel Sekreterlik ve Ýstanbul Milletvekili olarak uzun yýlar görev yapan Gürsel Tekin 13 Þubat 2024'te partisinden istifa etmiþti.
Paylaþýmlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
Sahip çýkma kardeþim kimse senden sahip çýkmaný istemiyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ýþbankasý yüzde 10 diðer bankalar yüzde 5 hayýrdýr kardeþ
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Merkez gene biriktirdiklerini satýyor sanýrým. Yýðýnak yapma sebwbi belli oldu. Meclis açýlana kadar çakmazlar demiþtim düzeltiyorum. 15 eylüle kadar *** ederler borsayý. 15 eylüldeki karara görede ya anasýný s. erlerler yada az doðrultup d..altýp s..erker
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri