Þeytan bunlarý görse valla karþýlarýnda secde eder
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Ýstanbul Cumhuriyet Baþsavcýlýðýnca, Ýstanbul Büyükþehir Belediyesi'ne (ÝBB) yönelik yürütülen soruþturma kapsamýnda, Avcýlar ve Beþiktaþ belediyelerine operasyon düzenlendi. Operasyonda 7 kiþi hakkýnda gözaltý kararý verildi.
Þortlarýn agýrlýgýna ðöre, haftayý pozitif kapatabilir, hatta 15 Eylül'e kadar tutar, þortlarda büyük deðiþim, çok beklenti oluþursa,eminim nolucagýný tahmin ediyorsunuzdur
TÜÝK: Tüketici fiyatlarý Aðustos'ta aylýk %2,04 (Beklenti %1,80, Önceki %2,06)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Aðustos'ta aylýk enflasyon yüzde 2,04 oldu http://bb.ht/08Jz1N
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Saat 10:01:56 itibarýyla BIST100'de meydana gelen 2% deðiþim sebebiyle Pay Piyasasýnda açýða satýþ yapýlabilen iþlem sýralarýnda açýða satýþ iþlemlerinde seans sonuna kadar yukarý adým kuralý uygulanacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri