12 YILLIK ZORUNLU EÐÝTÝM
4+4+4 uygulamasý 2011'de hayata geçirildi. Vatandaþýmýz neden þimdi deðiþiklik yapýlýyor diye sorabilir. Neden getirildi bu uygulama, bunu anýmsayalým. 28 Þubat'ta meslek lisesi ve imam hatip okullarýnýn önünü kesmek için 8 yýllýk zorunlu eðitim uygulamasýna geçilmiþti. Bu bir dayatmadýr, antidemokratik uygulamadýr. Çocuðunu imam hatip ya da meslek lisesine göndermek isteyen veliye 'yasaklýyorum kardeþim' demektir. Bu antidemokratik uygulamayý ortadan kaldýrmak için 8 yýlý 4+4 þeklinde ikiye böldük. Doðru bir tedbirdi.
Yukarýdaki cümleyi ifade eden bakan alltakinide ifade etmiþtir
Bakan Tekin 12 yýllýk eðitimin kýsaltýlmasýna iliþkin tartýþmalara iliþkin " Kamuoyundan yönelen eleþtirileri ortadan kaldýrmak için iyileþtirmeler yapmalýyýz. Bu parametreler ýþýðýnda 12 yýllýk zorunlu eðitimi ele almýþtýk. Büyük oranda 12 yýllýk zorunlu eðitimin süresinin azalmasý yönünde bir kamuoyu oluþtu" dedi.
Sizin ben zihniyetinizi
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
YSK mahkemeyi haklý görürse geriye dönük kaos çýkar deniliyor
Ahmet Yener, Yüksek Seçim Kurulu'na geliþinde gazetecilerin sorusu üzerine, Kurul'un CHP'nin Ýstanbul'daki bazý ilçe kongrelerinin iptaline iliþkin ilçe seçim kurullarýnca verilen kararlara karþý yaptýðý itirazý görüþmek üzere saat 14.30'da toplanacaðýný kaydetti. Yener, kararýn bugün çýkýp çýkmayacaðýnýn toplantýnýn seyrine baðlý olduðunu söyledi.
Bugün cuma karar çýkmaz belki ama gece 12 den sonra cevap gelebilir millet iþlem yapmasýn diye
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri