Burayý okudukça aklýma geliyor
https://youtu.be/weH88agWQYI?si=YR34EUKIupE8RHIn
Olabilir pek ala mümkün. Ben burada nick takip ediyorum. Misal ismi lazým deðil bir hisse baþlýðýnda aylardýr offline olan 3 farklý nick 2 saat ara ile gir çýk yapmýþlar. Þans? Tesadüf ? Yok caným olmaz öyle þey? Bu 3 ü de hisse tepelerde iken forumda birbiri ardýna mesaj atýp hisse köpürtüyorlardý. Þans? Tesadüf ???
o zamanda þimdiki gibi yaptýn.. o zaman dedimki savunduðun görüþünü teknik analizle açýkla da ne söylemeye çalýþtýðýný anlayalým ..sen dedinki ben grafik koymam sen at üzerinde konuþalým..neyse grafiði ben attým ve bu sefer benim dediðimi sulandýrdýn..
sen busun ..o yüzden kuzu dayuya dedimki bu zaten böyle ..sana cevap vermiyorum ona diyorum ben..
bak kuzu dayu net..açýk açýk yazmýþ adam saðolsun..bu düþüncesi görüþü bile anlayana bir insanlýktýr..
burda akþama kadar yazý yaz..ama boþ..
mala anlatýr gibi açýk açýk bunlara yazarsýn yine anlamazlar yine cevap yazarlar .![]()
çarþamba pazarýna gideyim..tartýþmayýn boþver..para kazanýyorsanýz sorun yok..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Yer Ýmleri