Halk TV
@halktvcomtr
·
2s
Özgür Özel, Ýmamoðlu'nun savcýya verdiði yanýtý paylaþtý
Ekrem Baþkana "Cumhurbaþkaný olunca sen de beni yargýlarsýn" diyor.
Nasýl vermiþ cevabýný, "Seni bizi mi var ben senden adalet bekliyorum. Ben bunu yapmam, yaptýrmam" demiþ.
ülkenin geldiði nokta bu yüzden bu borsadan fazla birþey beklemeyin bu dönemde borsada bulunan herþeye hazýrlýklý olmalý bugun israil bombaladý düþtü yarýn ne olacaðý meçhul.
israil þunu demiþ. suriyenin güneyinde silahsýzlanma bitene kadar bu saldýrý devam edecek.
yani. orada tek bir bizim dýþýmýzde milis istemiyorum. görürsem oyarým falan diyip ikaz etmiþ kibarca.
ne dönüyor anlamak zor þimdilik tahminimce.. arkadan iþ çevirme oldu biraz. pyd-sdg .. hükümede entegrede farklý sesler çýkmýþ olabilü.
bu süreci hýzlandýrmak istiyorlar.
abd.. iyi polis kötü polisi oynuyor.
![]()
Ben Matriks ekranýndan atýyorum o haberleriVitrin haber deyip geçme
![]()
Bakan Fidan, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Barrack ile telefonda görüþtü
Dýþiþleri Bakaný Hakan Fidan, ABD'nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack ile telefon görüþmesi gerçekleþtirdi.
Dýþiþleri Bakanlýðý kaynaklarýndan edinilen bilgiye göre, Fidan, Barrack ile yaptýðý görüþmede Ýsrail'in Suriye'yi hedef alan saldýrýlarýnýn ve Suriye'nin güneyindeki çatýþmalarýn durdurulmasý gerektiðini kaydetti.
Matriks
Emlak tamam topyekün dalabilirsiniz artýk banaAl sana bizim taraf haberi
Kýnama yok idare et.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Þara ABD adamýydý, sonra Ýsrail'in oldu, þimdide terörist oldu, nasýl filim foti dönüyor anlamak mümkün deðil,
Yer Ýmleri