2022 gram altýn babo nun topiðinde paylaþtýðým graftan beri milat benim için.
2024 temmuz ppf dayýz
buradada gelip 1.5-2 aydýr výop ta ve takip ettiðim hisselerde trade ettik mi badem spor tokatladýk mý yeter ayasofya bak ayný zamanda tatilimizide yapýyoruz þükür .
Dün akþam kafam biraz çakýrken ÞARA ya baktým baktým sonra dedim Suriyede BOP projesinin açýlýmý baþlýyor dedim.HTÞ militanlarýndan kurulu bir orduya sahip suriye ordusu Þara da onlarýn içinden çýkan biri ABD ve Ýsrail bilinçli bu þahýsý oraya monteledi , dün konuþmasýnda Kuduse yürüyüþ baþladý diye bir baþlýk vardý dedim taþlar yavaþ yavaþ oturuyor , Þara ya oradan girecekler bilinçli bu ekiplerden kurulu suriye yönetimi kurulmuþ bu filmin sonuda belli bu yüzden.
"TÜRKÝYE'YE ÖZEL TEÞEKKÜRKonuþmasýnda Türkiye'nin rolüne de deðinen Ahmed Þara, hem geçmiþten gelen desteðe hem de son arabuluculuk sürecine vurgu yaptý. Þara, saldýrýlarýn önlenmesinde ABD, bazý Arap ülkeleri ve özellikle Türkiye'nin etkili olduðunu belirtti: "Bu arabuluculuk, ülkeyi bilinmeyen bir geleceðin karanlýðýndan çýkardý."
bu adamlar erken öðrenmiþler... koy Türkiyeye vizeyi, gümrüðü eee teþekkür ederiz iyi de babam bu teþekkürler hep kazýk olarak mý geliyor...
Yer Ýmleri