Bak Bozkurtum bazý þeylerin tarifi olmaz bu iþlerde taaa ki yaþayana kadar. Hisseler 9000 altýna o kadar yanlýþ verildi ki USD ortalamalarýn feleði þaþtý. Þu an dipten % 20-30 tepki vermiþ hisselerde grafikler al verdi ama TL ortalamalarýn henüz al veremediði bir sürü hisse var. Var sen hesap et bazý þeyleri. Ha git geller olur benim o git geller ile iþim olmaz....Valla çok nazikçe yazdým.
9000 de mal alamayan bundan sonra hiç alamaz.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
günaydýn, 1 hafta egede tatil yapýp döndüm. tatilde hiç iþlem yapmadým
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Bozkurt geliyorum bak. Deliyi dembeði baþýmýza sarma þurada tatlý tatlý al sat yapýyoruz. Neyse benim yevmiye tamam. Daha da hisse ile girmem.
Bozkurt ne diyin eþek meþek. Bremen mýzýkacýlarýný mi çekecez önce. Rolüne iyice hazýrlandýn özümsedin rolünü sanki
Muhbir
@ajans_muhbir
·
2d
Arazi araçlarýnda ÖTV'nin %50'ye yükseltilmesiyle, Hazine'ye yýllýk 14 milyar TL ek gelir saðlanacak. (Yeni Þafak)
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Yer Ýmleri