Yok abi, Mert abi son derece mütevazýdýr. Keanu Reeves gibi metroya biner: https://eksisozluk.com/keanu-reevesi...nmasi--3709206
Yok abi, Mert abi son derece mütevazýdýr. Keanu Reeves gibi metroya biner: https://eksisozluk.com/keanu-reevesi...nmasi--3709206
Kapanýþta Au/usd shortladým.
Spot 3500 üzeri stop.
Türk Devletleri teþkilatý var zaten. Diðerleri öyle de olsa böyle de olsa olmayacaðý hiçbir zaman olamayacaðý yalnýz her zaman Türkiye Cumhuriyeti olarak kalacaðý için kendinizi boþa yormayýn. Burasý neresi Viop topiði. Ýþinize kafa yorun gereksiz iþlerle uðraþmayýn.
Daha önce çok kez anlattým anlamadýnýz finansal piyasalarda para kazanmak istiyorsanýz bu siyaset denen olguyu hayatýnýzdan çýkartýn. Siyasete bakýlacak olursa baþta ABD borsalarý AB borsalarýna hadi bize de olsun zerre para yatýrýlmamasý lazým.Tüm para oluk oluk Çine akmalý. Ama kazýn ayaðý öyle olmaz finansal piyasalarda bu da böyle biline.
Finansal piyasalar zamaný gelince hiç kimsenin keyfini týnlamaz olacak olan olur Patron da olsa spekülatörde olsa çok az zamanlarda da olsa terste kalabilir. Ben bu iþin bu kýsmýyla yani karþýmdakiler elleri havada yakalanacak sadece bu kýsmýna kafa yorarým yýllardýr. Baþka türlü bu piyasayý yenmek mümkün deðil.Herkesle ayný þeyleri düþünerek ve yaparak bu piyasayý yenemezsiniz. Siyasetti þuydu buydu bunlar yalnýz dýþ seslerdir. Sadece size malýnýzý sattýrtmak için kullanýlýr. Bir gün müzik kesildiðinde eller havada yakalanmayýn.
Elinde var mesela 1,4 tan PEKGY 12 den EKGYO 2,75 ten HLGYO ya da vadelide 10 000 endeksten Longsun kim takar Yalova kaymakamýný.
Þimdi takip edilmesi gereken tek þey 261,5 USD çevresinde 50-100-200 kesiþmesinin oluþmasý.Normalde bu tl nin peþine eðer piyasa güçlü ise 1-2 ay içerisinde olurdu ama bu 9000 iþi özellikle USD ortalamalarýn içinden geçtiði için bu kesiþme nasýl olacak benim içinde deðiþik bir tecrübe olacak. Sanýrým bu sefer tl nin peþine 1 ayda bu kesiþme olmaz.
ALýn size altýn bilezik yalnýz bu kesiþmeleri takip etseniz mutlaka USD bazýnda piyasa üstü getiri elde edersiniz bu net.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 22-07-2025 saat: 08:37.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Günaydýn cemaat bol kazanclar
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
akp nin desteklemediðini düþünüyorsun yani..kargalar bile güler buna..
parayý borsaya çekmek için %17.5 stopajý da mý piyasa yapýyor..
piyasaymýþ..piyasa mý var sanýyorsun þuan..
faiz sebep enf. sonuç operasyonu ile soyuldu bu halk..
þimdi borsa çýkýyor deðil mi..hýrsýzlara kanýp 1 lot alýrsam adiyim..
piyasa bunlarýn iki dudaðý arasýnda artýk..piyasa yok..hele serbestlik hiç yok..uzmanlar, bu yýl böyle lay lay lomla geçerse 2026 lale devri olur görüþündeler..aldýk altýnýmýzý yattýk ..lale devrini de bekleriz..
Mevduatta olan hiç kimse 2,5 puan daha stopaj arttý diye parayý borsaya sokmaz hatta altýn döviz gayrýmenkul alýr ama o kesim asla borsaya gelmez. Bunu da bu piyasalarý az çok bilen herkes bilir. Ben senin bilmediðin dahasýný yazayým geçen yükseliþte bankalar insanlarý fonlara falan ikna etti bir sürü mevduat müþterisi maðdur oldu þu resimde yüzleri yok ki bankalar bunu tekrarlayamaz.
Diðer konularda ne zaman borsada iþim biter bol bol vaktim olunca tabii sen o günlerde burada olabilirsen sonsuza kadar tartýþýrým seninle. Çarþýn pazar olsun derler bizde.
Karaduman dayu sana yazdým bunu alýntý yapmýyorum ki görmek istemeyenler görmesin.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri