27 Temmuz dan sonra sayým enteresan olacak demiþtim .
Ne tesadüftür ki not kararlarý da denk gelmiþ .
Bakalým kararý ne olacak BÝST’in durumu
27 Temmuz dan sonra sayým enteresan olacak demiþtim .
Ne tesadüftür ki not kararlarý da denk gelmiþ .
Bakalým kararý ne olacak BÝST’in durumu
Gülmekten bugün yazamadým mertabi, ilk yazýný alýntýlayýp bana gelen sorularýn hepisine toptan ayrý ayrý cevap yazýcam.
Konu komþu tüm mahalleliye dedimki (demez olaydým) petoþtan 1 gýl kopartana 1 lot kchol hediye, way arkadaþ akþama kadar telefon susmadý
üc kiþi 1 er dene gýl kopartmýþ gönder benim 1 lotumu deye kafamý þiþirdiler bende verdim 3 lotu napim.
Ordan 3 lot zarar yazdýk mý, yazdýk soona basss mertabimin paliþkosuna basmaaa la mertabimin paliþkosu bassmaa dedikce o da basmasýn mýordanda 1 endekis cetunu yutturduk mu makinaya, soonada Ayasofya abimin gara oðlanlar yere para koymuþlar ne biliyim tuzak olduðunu, tam eðildim arkadan biri itekliy bi döndüm iþcii abinin terliði kulaðýmý sýyýrdý geçti, la o terliðin ne iþi var kim attý onu derken kulaktanda olduk mu.
senin anlayacaðýn dayucuðum
vobda mutlak kazanmalýsýnýz yohusa paralar bu sefer bana dönmedi![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
MB enflasyonun 3 puan üstünde faiz açýklýyordu.
IMAMOÐLU hadisesine gösterilen *organize* tepki sýrasýnda tedbir olarak faizi ekstra yükseltti.
Ben (eðer psikolojinin düzeldiðini düþünürlerse) %40 faiz açýklayabileceklerini varsayýyorum.
Çünkü yýllýk enflasyonu %35 açýkladýlar.
Bakalým yarýn MB kendisine ne kadar güvenecek?
![]()
250 puan bile çok
50 puan ile baþlamalý
Dolar 40 benzin 52 olmuþ
Pas bile gecebilir
Sikko tuik rakamlarý gerçekte islemiyor
Merkez Bankasý açýkladý: Þirketlerin döviz borcu 6 yýlýn zirvesinde!
Finansal kesim dýþýnda kalan þirketlerin döviz borcu, Mayýs ayýnda 176,2 milyar dolara çýkarak arttý. Varlýklarý da yükselse de, borçtaki artýþ daha fazla oldu.
https://www.sozcu.com.tr/amp/merkez-...esinde-p197516
Konkordato, iflaslar.!!!
Tüm hýzýyla otobanda.!!
Hayaller Paris .!!!
Cepler Somali.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Ben olsam bay krizin rahat durmayacaðýný varsayarak önden yuklemeli 500 puan attýrýrým
Bay krizi yeni krizlerle gelir 1 2 aya
Yer Ýmleri