Suriyeliler sahte diplomalarla kamuya yerleþtirilmiþ 1 suriyeliye 9 Tc no verilmis
Size bunlarý savunmayýn kendini cocugunu aileni dusun diye bas bas bagirdik
Suriyeliler sahte diplomalarla kamuya yerleþtirilmiþ 1 suriyeliye 9 Tc no verilmis
Size bunlarý savunmayýn kendini cocugunu aileni dusun diye bas bas bagirdik
ali erbaþa neden þaþýrýyorsunuz anlamýyorum ki ?
hutbede beslemeyi çekemediya... kaðýttan okuduya
dayýmý koy oraya... o bile ondan daha iyi müslümandýr
uyuþturucu ayrý mesele...herkeþin var günahý
https://www.youtube.com/watch?v=aTvvAwx35bg
bakýn fethullah gülen... hristiyan çýktý
siz her namaz kýlaný müslüman sanarsanýz (22 senedir oldupu gibi ) iþimiz var sizinle vallaa
Skandal feci büyük öyle böyle deðil korkunç söylentiler var
Biste de sirayet edebilir yakinda
Adamlar utanmazligin Nirvana'sina ulasmýþlar.
Dinler Tarihi hocasý.
Suçu Kemalist sisteme atmýþ.
Hakaret etmeye deðmez.Akp ne zaman Kemalist Sistem kurdu.
Ahlaksýz
Ýstanbul Üniversitesi Dinler Tarihi Anabilim Dalý üyesi Prof. Dr. Þinasi Gündüz'ün paylaþýmý tepki çekti.
Hukukçudan gýda mühendisine, öðretmenden eczacýya, yüzlerce kiþi sahte akademik derece elde ettiði soruþturmanýn yankýlarý sürerken
Ýstanbul Üniversitesi Dinler Tarihi Anabilim Dalý üyesi Prof. Dr. Þinasi Gündüz'ün paylaþýmý tepki çekti.
Prof. Dr. Gündüz, sosyal medya hesabýndan yaptýðý açýklamada þu ifadeleri kullandý:
"Sahte diploma çetesi olayý... Hukukçu, mühendis, öðretmen, eczacý, tarihçi... Aralarýnda 400 sahte akademisyen, prof ve doçent... Bunlarýn aldýklarý görevler, yaptýrdýklarý lisansüstü çalýþmalar... Düþündükçe insanýn içi kararýyor... Kemalist sistem tam bir foseptik çukuru."
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Ben buraya hep yazýyorum Bofa üzerinden elinizdeki hisseleri satýyorlar buna uzun süre kimse inanmamýþtým
Özellikle tunc kafali piyasa eskileri
Yavaþ yavaþ inanacaksiniz
Yapmayacaklarý hile hurda hýrsýzlýk yok neler duyacaðýz.neler
Yer Ýmleri