''yalnýz olmak, yanlýþ yerde olmaktan iyidir.''
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
SEVGILI NOHUT....
HEDEF FEYZA-2 TOPIGIMDE....mal alirken 9000 endekste.....kodugun hisse graflari icin...onlarca....
sana tessekkur edememistim....
HALKIMA YAPTIGIN BU BUYUK HIZMETTEN DOLAYI.....tessekkurlerimi gec kalsamda kabul et...COK DEGERLI BIR INSAN OLDUGUNU....COK SEVILDIGINI UNUTMA.....
SAYENDE....
bazi kaartlarimiz iki katina yaklasti....iki ayda....buyuk insansin sen.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Son düzenleme : nohut; 26-08-2025 saat: 01:06.
''yalnýz olmak, yanlýþ yerde olmaktan iyidir.''
ozelime yaz....detaylara girme.....PARA KAZANAMAYIZ.....
Suç bizde. Seni muhattap alýp cevap yazýyoruz. Fakat takipçilerin (eðer varlarsa) o kadar cahiller ki . Böyle ne desen meee meee türü. Þimdi Böyle bir durumda millet fizikiye hucum eder. Bankalar ödeyemez. Döviz karaborsaya düþer. Jet hýzý ile ödemeler krizine gireriz bankalardan döviz çýkýþý olunca bilançolarýnýn bir tarafýnda müthiþ eksilmeden ötürü krediler bir anda boþa düþer . Piyasalara olan güven sýfýrlanýr. Uzun senelerde geri gelmez. Bu durumda borsa 18.000 olur evet. Aynen bro. Hatta arkadaþýn dediði gibi 28.000 bile olur. Ama dolar ben diyim 150 tl sen de 200 olur bu arada. Ýnanýlmaz bir panik oluþur. Þirketlerin döviz borçlarý 195 milyar dolar. Devlet döviz borçlu. Ya sabýrrrr.
Senin bir aralar borsayý çakarak enflasyonu düþürmek teorin de var dý. Yada daha yakýn borsa 7200 olmalý ki millet satsýn!! teorin.
Ha birde bankacýlýk endeksi taban taban 14.000 den 8000 e düþerken borsada ralli!! beklentin de. Meeee meeee. Birisi de bu nasýl iþ diyemedi.
BIZ TURKUZ.....matihas ta turk....benim canim....laz bulutta turk benim canim....
sadece sohbet....
sen.....sen baskasin.....bana o graflarinla cok sey ogrettin....SENI COK SEVIYORUM....
BU LAZ BULUTUN....yakin vade graflari beni ihya ediyor....
mathias....seviyorum onu....hircin....ozgur....benim gibi...PUST.
Yer Ýmleri