Vestel de Uzun eþþek, çünkü dibimizde Süriye, ukrayna hazýrda bekliyor..
Vestel de Uzun eþþek, çünkü dibimizde Süriye, ukrayna hazýrda bekliyor..
Size ðünlük lazým, Kozal, tüp, garan, bimas,asel,bademler bunlarda tavaf ediyor, sizde edin, hem para hem sevab kazanýn![]()
Ayasofya bilmediðin eþeklere binme didi, tecrübe konuþur iþci abi bademler tavaf eder sen anca sevabýný alýn, duymadýn mý pare lazým diyo Ayasofya abi, bize sevaba girecek adam lazým
Þaka 1 yana
Sen büüyle yazýnca Aklýma bugünkü olay geldi, du anlatayým
Öðleden sonra saat 2 ila 3 sularý arasýnda tam saate bakmadým, bi arkadaþla karþýlaþtým. Biliyin bizim konu komþu tüm mahalleli olarak borsacý, dedi ki vsnmd al dün dip yaptý kaat 800 den 250 ye düþtü eþeðin tam deptürme zamanlarý didi, neyise kaadýn ismini ilk defa duyduðum için du bakýyým þu viþnenin grafikisine dedim muhabbet ediyoruz bi yandanda bu bak kaçýracan kaadý diye söyleniyo, bi baktým 275 direnci var orayý geçerse alurum dedim bu hemen zipladý ben saa kaat eksi 2 de iken diyorum sen yükselince alýrým diyon çok tuhafsýn dedi, la olm sen bu iþi bilmiyin direnci kýramazsa kaat tabana yapýþýr hacim çok fazla dedim, bu bana almadý diye kýzdý akþama yüzde 7 yapýnca ararým seni dedi,
Akþam oldu aramadý, halen ses yok
Meðerse kaat tabana yapýþmýþ
Bugün almadýk, yarýn bi miktar tabandan alýyým baðri, sýrf arkadaþýn göynü olsun
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Günaydýn cemaat bol kazançlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Rafineri iþi.. SASA'nýn boyunu aþar deniliyor..
Bu iþi ülkede özel sktörün 1.numarasý ya da devlet yapabilirmiþ...
40 milyar cirolu..100milyar banka borçlu ve yýllýk 38 milyar kredi faizi ödeyen þirketten bu para çýkmasý için
sasanýn 500 TL falan olmasý gerekir..
Hayaller ülkesi..
Trump, Rus petrolü satýn aldýðý için ceza olarak Hindistan'dan ithal edilen mallara uygulanan vergiyi iki katýna çýkararak %50,
on yýllardýr süregelen iliþkiyi tehlikeye atýyor.
https://www.nytimes.com/2025/08/27/b...ussia-oil.html
Asya'nýn en zengini AMBANI'ye olan kýzgýnlýðý..(Jamnagar tesisi, dünyanýn en büyüðü.)
Kurduðu yeni rafinerinin petrolü tamamen Rusya'dan gelince , tarifeyi 2misline çýkarmýþ..
Hindistan, son iki yýldýr neredeyse kesintisiz bir Rus petrol akýþý satýn aldý.
Fiyatlar dalgalandý ve yýllýk toplam satýþ deðeri 130 milyar dolarý aþtý.
Geleneksel olarak Hindistan'ýn en büyük tedarikçileri olan Irak ve Suudi Arabistan ise kenara itildi.
Ucuz Rus Petrolünü alan 3 ülke var.
Çin
Hindistan
Türkiye ( 1 þirket .Kim acaba?)
Son düzenleme : keremalkm; 27-08-2025 saat: 08:17.
JP Morgan euro/dolar paritesi için olumlu görüþlerini koruyarak tahminlerini deðiþtirmedi: Bu yýlýn 4. çeyreði için 1.20 dolar ve 2026'nýn ilk yarasýnda 1.22 dolar olacaðýný tahmin ediyor.
Apple, yýllýk sonbahar etkinliðini 9 Eylül'de gerçekleþtireceðini duyurdu. Þirketin bu etkinlikte yeni iPhone'lar, saatler ve diðer cihazlarýný tanýtmasý bekleniyor...
SM-M346B2 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Aynýsýna yakýn bende de oldu önceki cuma kapanýþ Esen tavan bende de vardý satmýþtým erkenden sistemde satta þiþik dedim arkadaþa zorla 2 bin lot 20 civarý sattý ,bak ptsi taban açabilir böyle geçmiþte çok hisse var dedim ve açtý tabam hala taban þimdi þarj iþine girdik haberi attý hisseyi tutmak için galiba 9 TL civarý taban ben artýk bulaþmam.Ekmeði yedik.Kartonsan bedelsizi de böyle tutan varmýþ 3500 de satmayýp aþk nedir ya.Büyüyen þirkette olur TTRAK gibi FROTO gibi orada bile sat allar yapýlýr.
VISNE defter 9 bana göre hala pahalý.Daha ucuzu ISKENDERUN var.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri