Goldaş ile bilgisi olan tüm arkadaşlara paylaşmalarını rica ediyorum. Bizim görmediğimiz duymadığımız haberleri tüm bilgileri.. Birlikten kuvvet doğar. Yeter tahtanın bu kadar kapalı kalması.. Yatırım tavsiyesi değildir
Goldaş ile bilgisi olan tüm arkadaşlara paylaşmalarını rica ediyorum. Bizim görmediğimiz duymadığımız haberleri tüm bilgileri.. Birlikten kuvvet doğar. Yeter tahtanın bu kadar kapalı kalması.. Yatırım tavsiyesi değildir
ARKADAŞ bende buradayım. Fakat daha önce benzeri olmayan bir hayal içerisindeyiz. Tahtası kapanıp tekrar açılan bir hisse var mi😰
LG-E986 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selam yakomoz. Öyle iki adet hisse var. Borsanın çok eskisi bir arkadaşım daha önce böyle kağanıp yıllar geçtikten sonra tekrar açıldığını söyledi ama şuanda hatırlamıyorum. Yarın sabah ilk işim onu sormak olucak. Ytd
Ben bu hissenin açılıcağına inanıyprum. Son mahkeme iyi geçmişki goldaş tüm zararını çıkartıcaktır tazminat davasıyla. Sonuçta bunlar yazıyor. Küçük yatırımcı içinde hakkımızı savunabiliriZ. Ama burda olucağını zannetmiyorum. Son karar ingiliz mahkemesiminmiş. Gidip oralarda hak aramakla olmaz olamaz. İflas etmiş bir şirket var karşımızda. Ama kapanmış bir şirket değil. İflas etmiş olsa bunca hak aranıpta. İş buralara kadar gelmezdi. Sonuçta haklı buldular goldaş ı. Temyiz süresi olabilir belki oda reddedilirse. Tadından yenmez olur diye düşünüyorum. Tamamiyle benim fikrim bu yazdıklarım. Yatırım tavsiyesi değildir.
Adam 11 ton altini... gram degil kilo degil... ton ton... 11 ton altini caldi, SPK sirketinin icini bosaltti, diger sirketlerine aktardi diye rapor yolladi, hala bizimkiler de acilacak diye bekliyor.
Goldasin ingilterede actigi davanin adamlarin birsey calmadigi ile alakasi yok.
Societa Generale Ingilterede acmaliymis davayi once. Ama oyle yapmayip direk Turkiye'de acmis. Benim de biri 11 tonumu calsa gidip ulkesinde acarim parayi tahsil edebilmek icin. Ama hukuken bu yanlismis, once Ingiltere'de acmaliymislar. Yani teknik bir hata. O dokumanlarda bile 15 ton alinmis, 4.6 ton odenmis deniliyor. 11.4 tondan bahseden yok. Hirsizlar onu Dubai'ye aktardi coktan.
Adamlarin yaptigi bu hamle tamamem "Bakin davayi kazandik, biz hirsiz degiliz" imajini vermek icin bilmeyenlere.
Iscileri 3 senedir 11 aylik paralarini alamamis, bizimkiler de borsaya acilacak diye bekliyor. Peh.
Goldaş İşçileri
6 Haziran 2016 ·
..
DİRENEN GOLDAŞ İŞÇİLERİ 116 haftadır alınteri karşılığı haklarına sahip çıkmaya devam ettiler 05 06 2016 pazar saat 16:20 de goldaş patronları hasan ve sedat yalınkaya kardeşlerinin florya daki evlerinin önüne giderek haklarını istediler.işçiler gür sesleriyle halk düşmanları işçi düşmanları haklarımızı derhal iade edin biz işçiler haklarımızı almadan peşinizi bırakmayacağız hırsızlar diyerek haykırdılar. İŞÇİLER;
GOLDAŞTAN HAKKIMIZI İSTİYORUZ.
HASAN YALINKAYA YA HAKKIMIZI YEDİRMEYİZ.
SEDAT YALINKAYA YA HAKKIMIZI YEDİRMEYİZ .
İŞÇİYİZ HAKLIYIZ KAZANACAĞIZ.
sloganları atarak 1 saat hak arama eylemi gerçekleştirdiler.
Haklarımızı çalan, alınterimizi sömüren Yalınkaya Holding'e karşı verdiğimiz emek mücadelesi kaldığı yerden devam etmektedir. 07.08.2016 pazar günü saat 10.35'de Yalınkaya Holding sahipleri Hasan ve Mehmet Sedat Yalınkaya'nın yaşadığı Florya'daki lüks villalarının önüne giderek pankartlarımızı bahçe parmaklıklarına asarak eylemimizi başlattık. Bu sırada çay içip gazete okumak için balkona çıkan Hasan Yalınkaya'yı farkettik. Nitelikli dolandırıcı Hasan Yalınkaya'ya doğru yüksek sesle "emek hırsızı Hasan Yalınkaya haklarımızı derhal iade et, işçi düşmanlığından vazgeç, hırsızlığın bedelini ödeyeceksin" diye bağırdık. Hasan Yalınkaya, Direnen İşçilerle yüzleşmeye dayanamayarak evin içine kaçtı bunun üzerine bizde yüksek sesle sloganlarımızı haykırdık. Yaklaşık 30 dakika sonra Yalınkaya'ların şikayetiyle bir polis ekibi geldi ve yasa dışı flama açtığımız ihbarı üzerine geldiklerini söylediler. Herhangi bir yasa dışı flama olmadığını gören polisler arabadan bile çıkmadan geri gittiler. Eylemimizi yaklaşık 1,5 saatin ardından bitirmek üzereyken bu sefer de sivil bir Ford Connect ile 2 tane sivil polis geldi ve eylemimizin OHAL kapsamında yasak olduğunu iddia ederek pankartlarımızın iplerini ellerindeki çakıyla keserek düşürdüler. Pankartlarımızı topladıktan sonra sivil polislerin önünde sloganlarımızı tekrar atarak sonuna kadar direneceğimizi ve OHAL'de de bu halde de tekrar geleceğimizi ve direnişimizi sürdüreceğimizi belirterek alandan ayrıldık. Güvenlik güçlerinin halkın, emekçinin değil de dolandırıcı, hırsız bir avuç burjuvanın hizmetinde olduğu tekrar açığa çıktı. Ne Darbe ne OHAL emek mücadelemizi engelleyemeyecektir. Hayatı Yalınkaya kardeşlere zindan etmeye devam edeceğiz. Bu bir onur mücadelesidir. Goldaştan Hakkımızı İstiyoruz! İşçiyiz Haklıyız Kazanacağız!
666 selamlar. Sizde araştırmışsınız belliki elinizde goldaş hissesi var galiba?? Umut fakirin ekmeğidir. Olaylar güzel gelişiyor. Sonuçta kazanılmış bir mahkeme var. Tazminat davasını açıp kazanıp ta hadi herkes kendi yoluna yapamazlar. İflas kararı kaldırılırsa da goldaş tekrardan sahalara dönmek zorunda. Ekim gibi tekrardan haber çıkar gibime geliyor goldaş için. Ak kara belli olur.ozaman . 666 arkadaşım elinizde hisse yok sanırım.
Ayni paragrafta nasil celisiyorsun kendinle dostum?
Yok hissem, hic islem yapmadim. Ama olabilirdi de, sonucta bu bir IMKB50 sirketi idi.
Bu tur sahtekar insanlari sevmiyorum maalesef ve ulkede cok fazla var.
Dost aci soylermis. Bir bardak su icin bunun ustune, kendinizi yipratmayin. Burdan hicbir sey cikmaz, 50 tane ornegini gorduk. Adam kendi planlamis calmis. Acin bakin LIO, Untar, ARAT... hepsine yazdik zamaninda. Hepsinin yaptigi ayni. Fislenmis sahtekarlar.
Selamün aleyküm arkadaşlar kar bende burdayım.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri