inşaallah diyelim üstadım...Canı gönülden inanmak istiyoruz...
Müthiş bir kul hakkı baskısı var bu GOLDAŞ hissesinde. Ama en çokda YALINKAYA ların, sonra SPK nın , sonra ADALETin savunucularının, sonra Bu sürecin içinde olan ve hep susan varsa SİYASİLER. Umarım kimse kul hakkına girmez. KY olarak bizler, “Adalet İstiyoruz”
Şu coin olaylarına gösterilen ilgi alakanın 10 da 1 i gösterildimi goldaşa, ne dersiniz?
İstanbul'da dudak uçuklatan vurgun: Kaçma hazırlığındayken yakalandılar
İstanbul Kuyumcukent'te bir altın atölyesi sahibi 2 kişi, 60 kilogram altın dolandırıcılığı yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı. Mağdur olduğunu öne süren firma sahipleri, Kuyumcukent'teki firma önünde toplandı.
https://www.mynet.com/istanbul-da-du...r-110106795007
Toplu hareket etmek isteyen goldaşzedeler varsa bir araya gelelim artık. Kaç yıl oldu halen bir çözüm yok. En azından kaç kişiyiz bilelim ona göre hareket edelim,
Serefli bir insan olsa bu goldas yonetimi şimdiye kadar aciklamalarini yapmisti...Ama sahte bilançolara dpk yida dolandırdı eskiler bilir..Spk açıklaması bu şekildedir..Allah tan korkmaz bir haramzade grubu var..Ahirette alacaz kul hakkimizi...Sonuna kadar...Bunlarin Islam inanci olsa bu kadar kul hakkına girmek isterlermiydi??Arkalarında kimler varsa ayni soysuz soyundan gelenlerdir...Hesap zamani illaki gelecektir ....Ates yemeye devam etsinler biraz daha..Cehenneme insaallah...Aminn..
Sayın goldaszede ben varım beraber hareket etmeye. Ben bu dünyada ki alacağımı almak için tüm yolları denemeye varım. Spk denetimlerini tam yapmış olsaydı ve şirket yöneticilerini zamanında tam uyarıp, küçük yatırımcı bilgilendirilse idi, biz hala bunları konuşmazdık....
Yer İmleri