dualarım goldaşın tekrar açılmasında inşallah. Tüm goldaş mağdurlarının yüzü geler umarım..
4 yıl önce fransız bankası dava açıp goldaşın bir günde iflasına karar çıkıyorsa. Ardından goldaşın tahtasıda ertesi gün kapanıyor ve 4 yıl aradan sonra İngilteredeki mahkemede goldaş haklı bulunup, fransız bankasını tazminata mahkum ediyorsa ingiliz mahkemesi, goldaş tahtasını şuanda açılması gerekiyor mantıken. Eğer fransız bankası temyize gittiyse kararın bozulması için, 3veya 5 ay daha sürer bu iş. Temyiz reddedilirse eğer işte ogün bizim bayramımız olur. Alınıcak tazminat ve küçük yatırımcıyı mağdur etme içinde ayrı tazminat alınırsa, ozaman burda goldaş tahtası açılması gerekir. İflas etmiş bir goldaş yok. Faliyetleri durdurulmuş bir goldaş var. Bunlar tamamiyle kendi şahsi fikrim ve düşüncelerimdir. Kesinlikke yatırım tavsiyesi değildir.
goldaş mağduru arkadaşlar. İşin arkasını bırakmamak gerekir. Tamamiyle elinize geçen herhangi bir yerde okuduğunuz haberleri lütfen burda paylaşalım. Bir şekilde bir sonuç çıkıcak tekrardan. Ya bizim zararımızı karşılanıcak yada goldaş tahtası tekrar açılıcak. Diye ümit ediyorum. Bu yılın sonuna kadar bir karar çıkmasını umut ediyorum. Tekrardan goldaşın açılması dileğiyle. Ytd
Bloombergte holding sahibi bayan açıklama yapıyordu...golds gibi atılmış bir hisseyi satın almış 0.24 lerden 2.70 yapmış hisseyi...ve devam edeceğini söylüyordu...duyan varmı bilmiyorum...kadinin dediği dürüstlük...patronlar halka açılmışsa onlara karşı sorumludur diyor..onlari kazandırmalıdır halk kazanırsa yatırımcı artar onlara güveni asimalidir diye konuşuyor...bunu yapmayan kendine yontanlar er yada geç kaybeder diyor...patronlarin mayası bozuksa ne desek boş gerçi...kismet bunun içinde....y.t.d...
Muahahahaha. Onu bayanin adi Mine Tozlu. Marka Yatirim Holding, dunyada taniyabilecegin en igrenc insan. O Kadin scamina baslamadan once 2.20'den beri insanlari uyariyoruz.
Insanlari 40 milyon lira dolandirdi serefsiz kopek. Simdi 0.75'te. 1 senede dolar bazli 8'de 1'ine indi fiyati. Kadin piyasaya 15 milyon lot mal satti o hikayelerle, muhtemelen senin gibilere.
Bir 120 milyon lira daha vuracakti da SPK tahsislisini red etti fiktif islem yapiyor diye.
Sonra da gidip ona yalan degerlendirme raporlari cikarin Alternatif Yeminli Mali Musavirligin lisansini iptal etti. Birkac ay oncesinin hikayeleri bunlar.
Hangi ulkede yasiyorsunuz kardesim.
Valla kardeş ilk defa duydum bu konuşmayı. İnşallah denildiği gibi olur diyelim. Link varsa atarsanız bizde bakalım. Sana zahmet
Nerde bu millet sadece benmiyim burada. Issız bir adada kalmış gibiyim.
Yer İmleri