16 ocakta saat kaçta?
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
16 ocakta saat kaçta?
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hurriyet.com.tr/borsaya-2...cikti-16803191 Burada geçen 4-5 tahtasý kapalý hisse hangileri acaba??
Goldaþýn iflasina neden olan yabanci bankalarin Goldaþ 15 ton altýnimizi caldi iddialari Türk mahkemelerince kabul edilirken gercek yetkili Ýngiliz mahkemelerince hayir böyle bir sey asýlsizdir denmesine raðmen bu iflas kararinda ýsrar niye, Türk mahkemeleri yetkisiz olduðu halde bir Türk þirketi aleyhine nasil bu kararý aldilar?
Sözüm ona iki iþçi ile Goldas aleyhine düzenlenen uydurma senaryo ve kurulan siteler?
Hak arayan goldas hissedarlarinin sitelerinin kapatilmasi eden?
Bir takim kiþiler vasitasiyla haklarimýzi savunduðumuz sitelere girilerek yanliþ bilgilerle israrla yanliþ yönlendirme yapýlmasi neden?
Bunlar fötöcü mü , yoksa fötöcü gibi þirketimiz uzerine oturmus baþka kiþilwt mi?
Arkadaslar lütfen görüþ yazin..Bizim hak ve menfaatlerimizle baðdasmayan bu kiþileri barýndýrmayalim.
Ýnanin sonun da biz kazanacaðiz..
Çünkü salyalarý aka aka Goldaþa saldýrmaya baþladilar.
Bunlar saldýrdikca zafere daha da yaklaþtýðýmýza inancým tamdýr
Asýl soru þu bu þirketin sahibi veya sahipleri nerde bilen var mi
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sirketin sahipleri bizleriz.Hissen varsa ayni zaman da sensin
Kimin salyalari akýp goldasa saldýrdýðýný aciklarmisiniz? Goldasin sözde patronlarý Ýngiltere'de ki mahkemeyi kazandýktan sonra tek bir açýklamasýný kimse duymadý.
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyin ne olduðu belli deðil arkadaþ.Biz bize yansýyan þeyler üzerine yorum yapýyoruz.
Yalýnkayalar mý müracaat etmiyor yoksa birileri engelleme mi yapiyor borsa için
Devlet bu konuda neden vatandaþina karþý sorumluluk hissetmiyor? SPK neden açýklama yapmaz?
Uluslararasý altin ticaretinde tarafsýz üçüncü bir ülke olan Ingiltere mahkemeleri anlaþmazlýk halinde yetkili olduðu halde bizim mahkemeler neden bu konuya girdiler ve tüm itirazlara raðmen bizim aleyhimize karar verdiler?
Uluslarasý bir marka olan GOLDAÞ kimlerin iþtahýný kabartti? Kimler Goldaþýn kapatýlmasýndan menfaat temin etti?
Sizlerden birçok sorular sormalýsýniz arkadaslar.Sorgulayalim..Kimse bizi kendi çizdikleri çerceve içine sokmasin.
Goldaþ hepimizin.Goldaþ hakkinda yapýlacak karþý eylem hepimize zarar verir.
Zararlarýmýzý telafi etmenin tek yolu Goldaþýn borsaya dönüþ yapmasýdýr.
Devlet kurumlarý bir an önce hatalarýndan geri dönmeli ve Goldaþý borsaya geri alma için çalýþma yapmalari bizimde bu konuda takipçi olmamiz gerekmektedir.
Benim görüþüme göre baþka yolu yok.Kendi kendimizi dava edecek halimiz yok.Çünkü biz Goldaþýz..
Yer Ýmleri