aynen
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aynen
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beş yıldır Goldaş'a yapılan haksızlığı yazıyorum.Hak arıyorum.Kul hakkına göz dikenlerle mücadele ediyorum.Sağır sultana kadar duyurdum sesimi.Fetönün siyasi ayağı ve yalakaları hak yolunda mücadelemden dolayı beni sevmezler ve benimle uğraşırlar.Bunlar temizlendiği an güzel ülkemde adaletsizlikler ve yolsuzluklar bitecektir.
burda ne diyor arkadaşlar http://www.bailii.org/ew/cases/EWCA/Civ/2018/1093.html 15 mayıs
Arkadaşlar edindiğim bilgi kadarıyla goldaş temyizi kazanmış, Societe Generale tazminata mahkum edilmiş ve küçük yatırımcının zararını tazmin için onlarada mahkeme yolu açılmış. Lütfen bir hukukçu arkadaş bulup bunun gereğini öğrenelim ve birlikte davranalım. Temennim bir nebze de olsa zararımızı karşılatabiliriz
Kardeşim ingilizce bilmek de yetmiyor hukuki terimler var. Ben anlayabildiğim ve ingilizce rahat konuşabilen bir yakınıma danışmam sonucu özet olarak bunları yazdım. binlerce mağdur var özellikle istanbulda olan kişiler hem fazla hemde her şeye yakınlar. Ben izmirdeyim. Lio Yağ battığında sürekli fabrikaya gidip sahipleri ile görüşüp arkadaşlara anlatıyordum. Koca istanbulda birkişi yokmu yalınkayalara, mahkemelere gidecek. Hepimiz aynı bataktayız. El ele verme zamanı
yalnız daha önce kesin deniliyordu bu temyiz nerden çıktı açıklama şu şekildeydi
Goldaş eski yöneticilerinden Sedat Yalınkaya, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “9 yıldır söz konusu banka ile İngiltere mahkemelerinde süren hukuk
mücadelemiz nihayet kesin bir şekilde lehimize sonuçlanmış bulunuyor.
Son düzenleme : tusubu34; 01-06-2018 saat: 22:42.
Yer İmleri