Problem sende degil sn. Mustafa. Acayip acayip yaziyor herkes. Otekisi dumbul muydu neydi kac kere hakaret edip durdu bize cins. Allahtan ceza aldi da gitti. Gitsin myneti kirletsin biraz.
Ayrica orda forumu var. Bu ne diye buraya geldi her yerde kapadilar falan diye. O baska bir muamma.
Bu arada zeek24 arkadasimizin izniyle yaziyorum. Ocak'taki mahkeme Haziran'a ertelenmis, kendisi yolladi bana davanin kagitlarini sagolsun. Buraya koyup koymamak onun bilecegi is. Tesekkurler tekrar.
Avukat Þükrü Kaya yý bulursak Goldaþ ýn ne zaman açýlacaðýný öðrenebiliriz. Ýstanbul barosun dan dýr.
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teþekkür ederim. Dumtekatek evet finans my nette þiirleri var alay ediyor insanlarla. Inþallah tekrar aramýza katýlmaz. Neyse konumuza dönelim. Aslýnda Goldaþ konusunda hâlâ umut tükenmiþ deðil. Çünkü iflas ettirilmedi spk davasý devam ediyor ancak ortada saðlýklý veriler yok.Bilgi eksikliði var.Adamlar dürüst deðil sýkýntý burada. Hani derler ya "Cikmadik Candan ümit kesilmez" diye o yüzden umudumuz devam ediyor. Saygýlar.
Baloncu kardeþim çok þakacisin. Yada dur tahmin edeyim buldum Baloncu olduðun için böyle þaka yapýyorsun. Buda olmadý sanýrým. Ya neyse sen tvetle bir þey ediver yani Þükrü ye bi soruver bakalým ne diyor. Mutlaka cevap verir nede olsa hukukçu kendisi. Sonra bizimle paylaþýverirsin. San zahmet.
Yer Ýmleri