Beni ya anlamýyorsunuz ya da size gösterildiði veya öðretildiði þekilde yazarak algý yaratýyorsunuz.
Gerçekten hisseniz varsa biraz hukuk bilgisi edindiðiniz de benim ne kadar haklý olduðumu anlayacaksýnýz.
Ben hiçbir zaman Yalýnkayalarý savunmadým.Yalnýzca yabancý bankalara ve yerli iþbirlikçilerine karþý verdikleri hukuk mücadelesini takdir ettim.
Ben sürekli Goldaþý savundum ve biliyorum ki Goldaþ borsaya döndüðün de ancak parama kavuþabilirim.Baþka bir yolu yoktur.
Sizler buraya yazdiðýnýz yazýlarla Goldaþý kötülüyorsunuz ve dolayýsýyla kendinize zarar veriyorsunuz
Gerçekleri bildiðniz halde halâ Goldaþ iflas etti diyorsunuz.Goldaþ iflas etmedi hukuka aykiri bir þekilde yetkisi olmayan mahkemelerce iflas ettirildi.Daha sonra yetkili Ing.mahkemelerince Goldaþ haklý bulundu ve ayrýca tazminata hak kazandý.
Hukuk bilgisinden yoksun arkadaþlara þunu da hatýrlatayým.Hileli iflasta iþveren kendisi iflasýný talep eder.Goldaþ olayinda aksine iflasa karþý mücadele verilmiþtir.
Kimseyi kötülemeyin ve mantýklý olun,Goldaþýn yanýnda olun.
Biliyorsunuz fetö olayý bitmedi.Halâ tutuklamalar devam ediyor.Fenerbahceyi ele geçirmek için neler yaptýklarina hepiniz þahit oldunuz.Beyin takýmý ele geçirilmediði sürece fetö olayý bitmez.
Ýhþallah fetönün siyasi ayaðýda temizlenir de Yalýnkayalar da çýkar açýklama yapar.
Arkadaþlar bana saldýracaðýnýza çözüm üretin.Paramýzý nasýl kurtaracaðýz onu yazin.Saygýlarýmla.

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri