Beni ya anlamıyorsunuz ya da size gösterildiği veya öğretildiği şekilde yazarak algı yaratıyorsunuz.
Gerçekten hisseniz varsa biraz hukuk bilgisi edindiğiniz de benim ne kadar haklı olduğumu anlayacaksınız.
Ben hiçbir zaman Yalınkayaları savunmadım.Yalnızca yabancı bankalara ve yerli işbirlikçilerine karşı verdikleri hukuk mücadelesini takdir ettim.
Ben sürekli Goldaşı savundum ve biliyorum ki Goldaş borsaya döndüğün de ancak parama kavuşabilirim.Başka bir yolu yoktur.
Sizler buraya yazdiğınız yazılarla Goldaşı kötülüyorsunuz ve dolayısıyla kendinize zarar veriyorsunuz
Gerçekleri bildiğniz halde halâ Goldaş iflas etti diyorsunuz.Goldaş iflas etmedi hukuka aykiri bir şekilde yetkisi olmayan mahkemelerce iflas ettirildi.Daha sonra yetkili Ing.mahkemelerince Goldaş haklı bulundu ve ayrıca tazminata hak kazandı.
Hukuk bilgisinden yoksun arkadaşlara şunu da hatırlatayım.Hileli iflasta işveren kendisi iflasını talep eder.Goldaş olayinda aksine iflasa karşı mücadele verilmiştir.
Kimseyi kötülemeyin ve mantıklı olun,Goldaşın yanında olun.
Biliyorsunuz fetö olayı bitmedi.Halâ tutuklamalar devam ediyor.Fenerbahceyi ele geçirmek için neler yaptıklarina hepiniz şahit oldunuz.Beyin takımı ele geçirilmediği sürece fetö olayı bitmez.
İhşallah fetönün siyasi ayağıda temizlenir de Yalınkayalar da çıkar açıklama yapar.
Arkadaşlar bana saldıracağınıza çözüm üretin.Paramızı nasıl kurtaracağız onu yazin.Saygılarımla.