Originally Posted by
cinali
kardeþ sizde benim deiklerimi çok iyi anlamýþsýnýz maþallah.
ben yalýnkayalarýmý savundum ki sadece o yazýdan bunumu anladýnýz benim 4500 lotum gitti battý yapacak birþey yok uðraþmayada deðmez uðraþsanda b,r þey olmaz kimse bana spk.yý savunmasýn buraya haksýz en az 10 örnek yazarým
1.finans kiralamada deðerleme yuzde 0.80 çýktý itiraz ettik týs
2.istediði hisseyi yakýn izleme pazarýna alýyor birko yu alýyor buna benzer 30 tane þirket var bunlarý niye almýyorsun.
3.spor hisselerini alacak cesaretin varmi sýkar biraz4
4.bimex yüreðin yetiyormu atmaya atamýyor marka deðerine bir bak gülerler adama
5.alyaðda ayrýlma hakký komedisine vakýfsan incele
6.sanelde ayrýlma hakkýna müdahele ediyorsun alyaðda 50 gün neredeydin.
7.kervanda çaðrý kararý var diye karar alýyorsun 5 yýl yatýrýmcýya kan kusturdun
8.hürr,yet gazetesinde gerekçe yazmadan çaðrýdan muaf tutuyorsun
9.günde tek fiyatla iþlem gören hisselerde eþleþmenin gözükmemesi ve emir iptallerinin olmamasý yönünde borsa istanbul 3 maymunu oynuyor.
10.lütfen 2 örek hisse vereceðim tahtasýna bir bak borusan ve derimot kademelerdeki lotlara bak bu tür hisselerde açða satýþ olurmu kardeþim.
11.doðan gazecilikte olan olay yarýn bunlarýn bedeli hisse baþýna kaç tl.dan hesaplarýna yatacak biliyormusun yarý fiyatýna
spk.olarak buna bir çözüm getirdinmi
12.hisselerle ilgili getirdiðin tedbirler hangisi yatýrýmcý lehine iþlemiþtir.
13.önemli nitelikli iþlemlerde olayýn açýklandýðý tarihten bir ay öne gidiyor bunu baskýyla tutmak zormu
14.ayrýlma hakkýnda ayrýlan fon çok düþük tutuluyor ölçü yok.ya
15.tek fiyatla iþlem gören hisselerde gerçek fiyat harketi olurmu buna göre ayrýlma hakký tayin edilirmi.
16.katarlýlarýn aldýðý finans kiralama yeni adý neydi toplam kaç lotu var piyasada böyle borsa olurmu.
17.seans kapandýktan sonra 18.15 emir veriyorsun bireysel yatýrýmcý olarak ama kurumsal senin hep önündedir
yaz yaz bitmez bu spk.ve borsa istanbul neresini savunacaksýn 1 ayda dilekçene cevap veriyor oda topu taca atmaktan baþka birþey deðil.
birçok yatýrýmcýnýn maðdur olmasýnda yalýnkayalar hýrsýz olabilir onu savunanýn Allah belasýný versin kendi adýma ama cephenin öbür tarafýnýda görmeyecek kadar kör duymayacak kadar saðýr anlamayacak kadar saf olmayalým.
saðlýkla kalýn
Yer Ýmleri