Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
13,09 10% 10,90 Mn 13,09 / 13,09
87,45 10% 635,00 Mn 78,70 / 87,45
22,02 9.99% 206,50 Mn 20,02 / 22,02
25,32 9.99% 68,43 Mn 22,70 / 25,32
30,16 9.99% 1,84 Mr 28,14 / 30,16
1.053,00 -10% 16,61 Mn 1.053,00 / 1.053,00
14,60 -9.99% 983,11 Mn 14,60 / 17,35
13,35 -9.98% 38,96 Mn 13,35 / 13,35
12,48 -9.96% 407,45 Mn 12,48 / 12,79
1,75 -9.79% 302,16 Mn 1,75 / 1,96
308,25 -1.99% 17,26 Mr 305,25 / 311,50
132,00 8.82% 15,02 Mr 114,00 / 132,00
3,14 -1.88% 12,96 Mr 3,08 / 3,22
284,00 7.58% 12,78 Mr 260,00 / 284,00
420,25 -1.23% 11,48 Mr 418,25 / 431,00
18,98 1.99% 716,50 Mn 18,36 / 19,08
73,20 -0.68% 8,75 Mr 72,85 / 74,05
284,00 7.58% 12,78 Mr 260,00 / 284,00
741,50 1.99% 4,00 Mr 720,50 / 743,50
95,65 -1.54% 576,94 Mn 94,25 / 96,75
111,90 -0.36% 293,60 Mn 110,80 / 112,70
31,38 1.49% 126,31 Mn 30,10 / 31,66
10,59 3.62% 645,46 Mn 10,12 / 10,70
82,20 -1.14% 450,82 Mn 81,60 / 83,75

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 70/137 ÝlkÝlk ... 2060686970717280120 ... SonSon
Arama sonucu : 1096 madde; 553 - 560 arasý.

Konu: GOLDS - Goldaþ

1. Tekrar ediyorum ve son kez yazýyorum.
    Yalýnkayalar iyi niyetle Goldaþýn borsaya dönmesi için çaba sarfetmezse ve bizde bu konuda onlara destek vermezsek kaybeden yalnýzca biz ķüçük yatýrýmcýlar oluruz.Bizi koruyan hiçbir kanun maddesi yok .Yalýnkayalarýn insafýna býrakýlmýþ durumdayýz.Yalýnkayalara hakaret etmek bizlere yalnýzca kendi çýkarlarýmýzý baltalamaktan öteye gitmez.Allaha emanet olun ihþallah sonunda kazanýrýz.
    Bana göre KRAL ÇIPLAK.
    Sonunda ihþallah herkes gerçekleri görür.(Böyle dünya çapýndaki altýn firmasý herkesin aðzýnýn suyunu akýtýr)

2.  Alýntý Originally Posted by dumtekatek Yazýyý Oku
    Tekrar ediyorum ve son kez yazýyorum.
    Yalýnkayalar iyi niyetle Goldaþýn borsaya dönmesi için çaba sarfetmezse ve bizde bu konuda onlara destek vermezsek kaybeden yalnýzca biz ķüçük yatýrýmcýlar oluruz.Bizi koruyan hiçbir kanun maddesi yok .Yalýnkayalarýn insafýna býrakýlmýþ durumdayýz.Yalýnkayalara hakaret etmek bizlere yalnýzca kendi çýkarlarýmýzý baltalamaktan öteye gitmez.Allaha emanet olun ihþallah sonunda kazanýrýz.
    Bana göre KRAL ÇIPLAK.
    Sonunda ihþallah herkes gerçekleri görür.(Böyle dünya çapýndaki altýn firmasý herkesin aðzýnýn suyunu akýtýr)
    Yalýnkayalara dürüst insanlar deðil borsaya dönmek için hiçbir çabalarý yokk açýklama yokk biz nesine destek olalým? AÞÞAGILIK KÖPEKLER memlekete gelmiþ geçmiþ azýlý dolandýrýcýlar tüm florya biliyor bunlarýn ne mal olduðunu

ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alýntý Originally Posted by cinali Yazýyý Oku
    kardeþ sizde benim deiklerimi çok iyi anlamýþsýnýz maþallah.
    ben yalýnkayalarýmý savundum ki sadece o yazýdan bunumu anladýnýz benim 4500 lotum gitti battý yapacak birþey yok uðraþmayada deðmez uðraþsanda b,r þey olmaz kimse bana spk.yý savunmasýn buraya haksýz en az 10 örnek yazarým
    1.finans kiralamada deðerleme yuzde 0.80 çýktý itiraz ettik týs
    2.istediði hisseyi yakýn izleme pazarýna alýyor birko yu alýyor buna benzer 30 tane þirket var bunlarý niye almýyorsun.
    3.spor hisselerini alacak cesaretin varmi sýkar biraz4
    4.bimex yüreðin yetiyormu atmaya atamýyor marka deðerine bir bak gülerler adama
    5.alyaðda ayrýlma hakký komedisine vakýfsan incele
    6.sanelde ayrýlma hakkýna müdahele ediyorsun alyaðda 50 gün neredeydin.
    7.kervanda çaðrý kararý var diye karar alýyorsun 5 yýl yatýrýmcýya kan kusturdun
    8.hürr,yet gazetesinde gerekçe yazmadan çaðrýdan muaf tutuyorsun
    9.günde tek fiyatla iþlem gören hisselerde eþleþmenin gözükmemesi ve emir iptallerinin olmamasý yönünde borsa istanbul 3 maymunu oynuyor.
    10.lütfen 2 örek hisse vereceðim tahtasýna bir bak borusan ve derimot kademelerdeki lotlara bak bu tür hisselerde açða satýþ olurmu kardeþim.
    11.doðan gazecilikte olan olay yarýn bunlarýn bedeli hisse baþýna kaç tl.dan hesaplarýna yatacak biliyormusun yarý fiyatýna
    spk.olarak buna bir çözüm getirdinmi
    12.hisselerle ilgili getirdiðin tedbirler hangisi yatýrýmcý lehine iþlemiþtir.
    13.önemli nitelikli iþlemlerde olayýn açýklandýðý tarihten bir ay öne gidiyor bunu baskýyla tutmak zormu
    14.ayrýlma hakkýnda ayrýlan fon çok düþük tutuluyor ölçü yok.ya
    15.tek fiyatla iþlem gören hisselerde gerçek fiyat harketi olurmu buna göre ayrýlma hakký tayin edilirmi.
    16.katarlýlarýn aldýðý finans kiralama yeni adý neydi toplam kaç lotu var piyasada böyle borsa olurmu.
    17.seans kapandýktan sonra 18.15 emir veriyorsun bireysel yatýrýmcý olarak ama kurumsal senin hep önündedir
    yaz yaz bitmez bu spk.ve borsa istanbul neresini savunacaksýn 1 ayda dilekçene cevap veriyor oda topu taca atmaktan baþka birþey deðil.
    birçok yatýrýmcýnýn maðdur olmasýnda yalýnkayalar hýrsýz olabilir onu savunanýn Allah belasýný versin kendi adýma ama cephenin öbür tarafýnýda görmeyecek kadar kör duymayacak kadar saðýr anlamayacak kadar saf olmayalým.
    saðlýkla kalýn
    @cinali

Olayi SPK'ya cekmenin anlami yok. SPK'yi da savunan da yok. Ellerinden geldigini yapiyorlar, ama ulkede adalet yavas isliyor. Veya yapamiyorlar. Ulkenin her tarafi yamuk, bu mu dogru olacak. Tuzugu geregince kurallari uygulamaya calisiyor.

Ortada sirket yok, para yok, birsey yok. Adamlar herseyleri bosaltip tuyduler. Ne yapmalarini bekliyorsun ki? Sirket yok ama olur biz size tahtanizi acalim mi diyecek? Bu ulkede calisan Kepez'in hisselerine el koydu devlet. Kimse birsey alamadi daha.

Yazdigin sirketlerin hicbirini bilmem. Yamuk yumuk duzenbaz seyler muhtemelen. Bu yasadiginiz problemleri bir TAV'da, bir SODA'da, bir Arcelik'te niye yasamiyorum acaba? SPK'ya niye sovmuyorum? Bir dusun.

Ben gelip DENGE forumuna "SPK Bu adamlara degerlendirme raporlari cikaran Alternatif Yeminli Mali Musavirligin lisansini iptal etti, dikkatli olun" diye koymama ragmen sen hala bu hisse ile ilgilenmiyor muydun? 3 ayda hisse 2.75-1.00 yapmadi mi o haberi koyduktan sonra? Yapti. Benim hisseme biri boyle bir haber koysa, ben orda 1 dakika kalmam. Biraz sucu kendinizde de arayin herseyi SPK'ya yikmadan once.

(Son Paragraf Goldas'la alakali degildir)

Alýntý Originally Posted by 666 Yazýyý Oku
    @cinali

Olayi SPK'ya cekmenin anlami yok. SPK'yi da savunan da yok. Ellerinden geldigini yapiyorlar, ama ulkede adalet yavas isliyor. Veya yapamiyorlar. Ulkenin her tarafi yamuk, bu mu dogru olacak. Tuzugu geregince kurallari uygulamaya calisiyor.

Ortada sirket yok, para yok, birsey yok. Adamlar herseyleri bosaltip tuyduler. Ne yapmalarini bekliyorsun ki? Sirket yok ama olur biz size tahtanizi acalim mi diyecek? Bu ulkede calisan Kepez'in hisselerine el koydu devlet. Kimse birsey alamadi daha.

Yazdigin sirketlerin hicbirini bilmem. Yamuk yumuk duzenbaz seyler muhtemelen. Bu yasadiginiz problemleri bir TAV'da, bir SODA'da, bir Arcelik'te niye yasamiyorum acaba? SPK'ya niye sovmuyorum? Bir dusun.

Ben gelip DENGE forumuna "SPK Bu adamlara degerlendirme raporlari cikaran Alternatif Yeminli Mali Musavirligin lisansini iptal etti, dikkatli olun" diye koymama ragmen sen hala bu hisse ile ilgilenmiyor muydun? 3 ayda hisse 2.75-1.00 yapmadi mi o haberi koyduktan sonra? Yapti. Benim hisseme biri boyle bir haber koysa, ben orda 1 dakika kalmam. Biraz sucu kendinizde de arayin herseyi SPK'ya yikmadan once.

(Son Paragraf Goldas'la alakali degildir)
    Dengeyle neden ilgilendigimi genel kurula katilip ayrilma hakkini kullanmak icin ilgilendim ve proplem olmadi .
    Ve hissemi virmanlayip parasini aldim.
    Benim gibi kac tane yatirimci katildi ve paralarini aldilar senin yerin dibine soktugun sirket bile delikanli davrandi.
    Spk.ya yuklenmeyip kime yuklenecegim ben atmasyon yazmam delilleriyle yazarim vede bu formda temel anlamda tespit yaparim.
    Spkanunun 1.maddesi ne der piyasanin adil seffaf duzgun ve adil calismasi icin gerekli tedbirleri alir ve duzenlemeleri yapar bu kuruma yuklenmeyipte kime yuklenecegim.
    Kendime ve yatirimcilara tabiki hisse alirken buyuk gorev dusuyir.
    Gelelim goldas olayina konuya vakif olmadigin belli acaba goldas hic ikaz edilmeden nasil gozaltina alindi ordadanda goz altina alindi surece kadar nerdeydin.
    Ayni sirkette hisseyi satmama karari var buna engel olamamis spk.dan ne hayir gelir mkk.dan hisseleri bloke etmek zormu kardesim bunun hesabini verdilermi cevabin bunlarada varsa pes derim.bende goldasin patronlarinin ahlakli olmadigini biliyorum ama tek taraftan bakmamak ve insanlari rencide etmekle bir yere varamayiz.
    Bu hissede epey para yatirip psikolojisi bozulanda olabilir .biraz hosgorulu olmakla ne kaybederiz.paramizi kaybetsekde insanligimizi kaybetmeyelim genel anlamda soyluyorum sahsinizla alakali degildir.
    Spk.denetim gorevini duzgun yapmiyor uzel bist 100 de degilmiydi simdi nefde
    Saglikla kalin

Alýntý Originally Posted by cinali Yazýyý Oku
    Dengeyle neden ilgilendigimi genel kurula katilip ayrilma hakkini kullanmak icin ilgilendim ve proplem olmadi .
    Ve hissemi virmanlayip parasini aldim.
    Benim gibi kac tane yatirimci katildi ve paralarini aldilar senin yerin dibine soktugun sirket bile delikanli davrandi.
    Herhangi bir sirketi yerin dibine sokmadim ben.

1. "SPK degerlendirme raporunu cikaran Yeminli Mali Musavirligin lisansini Marka ve Denge'ye cikardigi degerlendirmelerden dolayi iptal etti" dedim. Sirket yalan dolan degerlendirme cikariyor mallarini basmak icin, suclu olan ben mi oluyor? Ne bicim mantiktir.

2. Borsagundem yalan haber yapiyor dedim ve dogrusunu bilancodan gosterdim.

Delikanli davranan pek olmadi. Ne cabuk unuttun GK'a katilan hissedarlarin GK'da "vermiyoruz" dedikleri icin GK'u terk ettiklerini ve 3-5 kisi kalinca kabul edldigini. Muhtemelen o 700 bin lotun cogu kendilerinindir. Yatirimciyi soguslemek icin alinmis alevera dalavera sirket.

Demek istedigim tahtasi kapansa, yine SPK'ya verip veristireceksiniz (YMM'nin lisansi iptal etmelerine ragmen).

Bunlarin yaptiginin buyuk olceklisini Yalinkalyalar yapti iste 300 milyon dolarlik hikaye altin bulduk haberleri salip ellerindeki mallari bosaltmak icin.

Devlet is yapmak isteyene kucagini aciyor, iyi niyetle yaklasiyor onceleri. Mesela Marka. Ilk tahsislisi 4 milyon lot Kabul edildi. 2. tahsisli 11 milyon lot Kabul edildi. Ama hissede yapilanlar devletin vermis oldugu primi orda bitirdi.

38 milyon lot tahsisliyi fiktif islem yapiyorlar diye reddetti. Ayni duzeni Transturk'te de yapacak olduklarindan, oranin tahsislisini de iptal etti.

Evet her taraf yamuk, ama birseyler yapilmaya calisiliyor. Borsa ile birkac seneden fazla ilgilenenler zaten bunlari, yani borsada tek basina olduklarini biliyor.

Sn.666
    Evet o degerleme sirketinin degerlemeyi marka icin sisirdigi yazildi.ama denge icin aciklanan birsey yazilmadi ikisininde degerlemesini yapmis olmasi dengede fiyat sisirildigi anlami tasirmi.
    Genel kurula katilipta terkedenler 1 saat beklemeyi beceremedilerse ben ne yapayim.kendi yandaslarudir diyerek elnide hic bir done olmadigi halde denge sig bir tahrasi olan bir hisse isteseler futati cok yukarida tutarak genel kurula giremezmiydi bunu bizim piyasada yapmak cok zir degil.
    Son bedelli talebi normalde cagri mecburiyetiyle kabul edilmesi lazim.
    Bak bizim guvenmek zirunda ildugumuz ama benim hic itibar etmedigim kurum kac ay oldu dengenin tuzde 200 bedelli kararini vermedi 3 ayi gecti boylemi sermaye piyasasi gelisecek.
    Benim derdim hisse bazli degil temele oturmamis piyasa ve kurumlardir.
    3 aydan fazla suren bedelli kararimi olur kardesim bu iletisim ve bilisim caginda.
    Ben somut olaylar vererek yazarim ve tezimin arkasindayim
    Spk.1.maddesini yazdim detayli lutfen oku benim derdim aktif hizli adil sefdaf piyasadir
    Saglikla kalin

7. Ne yalama þeylersiniz siz ya
    Ben burada küçük yatýrýmcýlarýn hangi ayak oyunlarý ile mal varlýðýna el konulduðunu anlatýyorum siz olayý sulandýrýyorsunuz.
    Yazýklar olsun kul hakkýna gözdikenlere ve onlara yalamalýk edenlere..Yazýklar olsun Goldaþ hissesi olmayýpta burada yalamalýk amacý ile bulunanlara.Haram olsun çoluk çocuðumuzun nafakasý sizlere..

8. Sizin hiç mi deðer yargýlarýnýz yok
    Goldaþ mahkemenin verdiði iflas kararý sonucu borsadan atýlmadý mi?
    Mahkemenin kararý hukuka aykýrý deðilmyi di?
    Mahkeme yetkisi olmadýðý bir dava hakkýnda yabancý bankalar lehine karar verip biz küçük yatýrýmcýlarýn ocaklarýný söndürmedi mi?
    Neden bunlarý konuþmuyorsunuz?
    Siz kimlerin ayaklarýný yapýyorsunuz burada?
    Yazýklar olsun sizlere.. Ne utanmaz þeylersiniz siz.Göz göre göre emeðimiz çoluk çocuðumuzun geleceði çalýndý.Siz burada geyik muhabbeti yapýp bizle dalga geçiyorsunuz.
    Biraz insan sýfatýna girin utanmaz sýkýlmaz mahkumlar..

Sayfa 70/137 ÝlkÝlk ... 2060686970717280120 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •