Sadece senikilerle yetinmez, baskalarininkini de alir arada yanlis tusa basarak. Yahu tahta acilsa, parasini alsa, bu adamlar yolda yururken kanalizasyon cukuruna dusurur, yine kaybeder. Kimse koruyamaz.
Aklima TEB geldi. Adam gidip son gun hisseyi almis 6'dan. Cagri fiyati 2. Ertesi gun hisse borsa kotundan cikti. Mahkemeler davalar zirlayip duruyordu. Avrupa Insan Haklari Mahkemesine gidecekti. Muahahahahaha. Dumbuk'un kuzeni herhalde. Hangi kitapta yaziyormus.. Dumbukun el kitabinda!
21-04-2015, 20:02 #738
komando1971
Bir gün sabah kalkýyorsun biste iþlem gören hisselerden birini alyorsun 16 nisanda tahtasý kapanyor.sonra adýn kumarbaza çýkýyor..adaletmi bu .þikayetimi bis..tekrar tekre imel atarak belirtiyorum..15 nisanda hisse al 16 nisan da bigün sonra tahta kapansýn yüzde 200 zarar..hangi kitapta yazar..22-04-2015, 15:48 #747
komando1971
BBist ve TEB.bu süreci eline yüzüne bulaþtýrdýðýný.küçük yatýrmcýyý.maðdur ettiðini sürecin yanlýþ iþlediðini.düþünüyorum..dava açacaðýmý gerekirse Avrupa insan haklarý mahkemesine gideceðimi..belirtiyorum saygýlar..Bist.þikayet iletiþim..0212 298 21 00..

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri