Endeksle makas çok açılmasına rağmen hala gözü toprağa bakıyor, buna kayıtsız kalan yönetim genel kurulda yatırımcının yüzüne nasıl bakacak bakalım.
Endeksle makas çok açılmasına rağmen hala gözü toprağa bakıyor, buna kayıtsız kalan yönetim genel kurulda yatırımcının yüzüne nasıl bakacak bakalım.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Tlman %2.5 yukarıda, 98.50, Eggub sürünmeye devam, bundan bile utanmıyor, bu varlık Tlman patronunda olsaydı kaç olurdu acaba.
Şu anda tavan bile olsa sevinmem şahsen, bu endekste zirve üstünde olmalıydı, çok yıprattılar yatırımcıyı, itibarsızlaştırdılar, yatırımcı güveni kaybettiler.
tüm dediklerinize katılıyorum
Patron kağıtlarının hemen hepsi bu yapıdadır. Yani patronu istediğinde gider, biz istediğimizde değil. Onların bakalım canı ne zaman isteyecek.
Eylül ayında endeks 10 binlerdeyken hisse 135 gördü şimdi 13 bine dayandı endeks ve eggub yırtınarak ancak 94, yazıklar olsun, ne istiyorsunuz yatırımcıdan arkadaş.
egeenden pes edip buraya gelidm umarım uğurlu gelirim
"Yâ Kâfi el-Müvessîlimâ halaka mîn ata’i fazlihî!" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Recep Gencer rahmetli oldu kağıdın önü açılır dedik onu bile arıyoruz şimdiTıpkı Egeen patronu Hüseyin Bayraktar hakkın rahmetine kavuştuğu gün de aynı konu konuşuldu.
Patron kağıtlarını yeniden borsada halka arz etseler acaba ne kadar değer biçerler?Hlka arz olan uçup gidiyor yılların şirketleri 60-70 yıllık şirketler baston bulamıyor düşmemek için!
"Yâ Kâfi el-Müvessîlimâ halaka mîn ata’i fazlihî!" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Bu sefer baskının kralı var, endeksle makas çok açıldı, kısacası yay çok gerildi ve gerecek güç de kalmadı artık.
Yer İmleri